Mennyi pénz kell 1 hónapra kajára Budapesten?
Ki szeretnék költözni Budapestre, de nem tudom hogy ott milyenek az árak, mennyiből lehet kijönni 1 hónap. Csak a kajára vagyok kíváncsi.
Köszönöm a válaszokat!
Ugyanannyi mint mashol. A hipermarketek arai ugyanazok. Ha pl a lidl meghirdeti az akcios krumplit akkor az osszes uzleteben annyi lesza keszlet erejeig.
Lenyegi kulonbseg nincs.
70-80 ezer
(Ebben nincsenek benne a nassolnivalók pl csokik, illetve a kávé. Csak a sima kaja, ami nem megspórolható.)
"Ki szeretnék költözni Budapestre"
Honnan, öcsém? A Gyorskocsi utcából? 😏
Ha az ismert multi hiperekben és szuperekben vásárolsz, akkor ugyanannyi, mint vidéken.
Ha (piacon) sok gyümölcsöt-zöldséget és gyakran menüs étteremből vásárolsz kaját, akkor Bp-en sokkal kevesebből is kijössz. Kb. a vidéki költés kétharmadából-feléből.
70-200K. Rengeteg mindentől függ. Hol vásárolsz, milyen mennyiségben, figyelsz akciókat stb.
Nekem kb 90-120 ezerre rúg. Heti menüt rendelek 8-9 ezerért/hét, de ez csak ebéd. Vacsizni nem szoktam, reggeli melegszendvics. Mellé az egyebek (tészta, mirelit, nasi, tartós cuccok stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!