Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha felhív titeket egy pénzügyi...

Ha felhív titeket egy pénzügyi tanácsadó az egyik ismerősötök által, elfogadjátok a találkozót vele?

Figyelt kérdés

jan. 25. 12:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
76%

"van egy rossz balbitije/lakbiztije ami"

No, aki ebben a stílusban beszélget, azzal nincs sok közös halmazunk.

Ez a dedóban és a plázacicák között még elmegy, de hivatalos kommunikációban nem.

szept. 13. 14:16
 12/12 anonim ***** válasza:
16%
Nem értem kedves 11-es válaszoló ezt a megjegyzésedet. Elírtam 1 szót tényleg, nem vettem észre, viszont ha túl hivatalosan fogalmaztam volna akkor meg az lett volna a baj. És igen, van rossz balesetbiztosítás és lakásbiztosítás is. Van hogy telerakják olyan kiegészítőkkel amik full feleslegesek mert az embernek nem olyan a helyzete hogy azt pont megtörténhet vele. Vagy olyan nagy összegeket fizet olyan kevés térítésért hogy az már nevetséges, és nem a szegény ügyfél tehet róla, ha nem jártas ebben az ügyben és úgy tukmálták rá rossz biztosítós cégek. Nem tanácsadó, biztosító
szept. 13. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!