Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha felhív titeket egy pénzügyi...

Ha felhív titeket egy pénzügyi tanácsadó az egyik ismerősötök által, elfogadjátok a találkozót vele?

Figyelt kérdés

jan. 25. 12:01
A kérdező szavazást indított:
Igen, vagy adott esetben igen.
Nem.
24 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%
Ha sok szabadidőm van. Csak ne vegyél semmit amit ajánl meg ne fogadd meg a tanácsait.
jan. 25. 12:07
 2/12 anonim ***** válasza:
65%
Persze, aztán mindig ott helyben levezetem neki, miért előnytelen számomra, amit tanácsol.
jan. 25. 12:18
 3/12 anonim ***** válasza:
50%
Ha szép hangú nő a telefonban, akkor adok neki egy esélyt és meghívom kávéra.
jan. 25. 12:35
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen nem, hisz az ilyen típusú megkeresés célja nem a tanácsadás, hanem nyilvánvalóan eladni akar valamit. A pénzügyeimet és a befektetéseimet magam intézem.
jan. 25. 13:10
 5/12 anonim ***** válasza:
32%

Hozzám jöhet, elbeszélgetünk, én nem veszek semmit, de ő úgy megy el, hogy rendelt egy "a touch of forever"-t.

[link]

jan. 25. 15:07
 6/12 BeefEater ***** válasza:
49%

Nem. Ha pénzügyi tanácsadóra van szükségem akkor keresek egy valódit én.

Valódi pénzügyi tanácsadók nem házalnak és gyűjtenek adatokat "ismerősöktől".

jan. 25. 18:41
 7/12 anonim ***** válasza:
50%
Nagyon jól tudom kezelni a pénzem, nincs szükségem pénzügyi tanácsadóra.
jan. 25. 20:28
 8/12 anonim ***** válasza:
21%
Ha olyat kínál, ami számomra érdekes lehet, akkor igen. Ha olyan terméket kínál ami engem nem érdekel, akkor nem.
jan. 26. 08:28
 9/12 anonim ***** válasza:
67%
Nem. És remélem nincs olyan ismerősöm, aki ilyen célból csak úgy kiadja a telefonszámomat egy számomra vadidegennek.
jan. 27. 16:01
 10/12 anonim ***** válasza:
23%
Én ebben dolgozom, és nem így kellene hozzáállnotok. Sokan azt gondolják hogy ez egy MLM viszont és a saját munkámat tudom csak leírni. Kaptam sok elutasítást én is, meg nevettek már ki a telefonban ugyan így ismerősétől kaptam meg. Viszont az én első célom hogy segítsek az embereknek. Ha van egy rossz hitele akkor keresek neki jobbat, kevesebb kamattal. Ha van egy rossz balbitije/lakbiztije ami drága is és tele van felesleges kiegészítőkkel, akkor keresek neki olcsóbbat, jobb térítésekkel. És a kgfbn is tudok csökkenteni, ha már kötelező, akkor legyen már olcsó is. Illetve ezen felül befektetés, megtakarítás csak a legjobbakat nyújtom. Aki nem szeretne vele élni, az nem fog, viszont egy esélyt érdemes adni, mivel magam nevében beszélek, tényleg a legjobbat akarom az ügyfeleknek, és nem azt hogy na csak kössön valamit, legyen akármilyen szar nekem jön a pénz. Egyik társaságtól se függök (független vagyok), ezért tudom megtalálni a legjobbat a számukra. És akik eddig az ügyfeleim, azok nagyon elégedettek velem. Ha valamelyik termék nem tetszett nekik valami miatt, változtattam úgy, hogy tényleg mégjobban nekik a legmegfelelőbb legyen
szept. 13. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!