Megbízható a Karna "fizetés 30 napon belül" lehetősége?
About You-n néhány terméket betettem a kosárba, mondom majd fizu után megveszem, de feldobta lehetőségként a Klarna "fizetés 30 napon belül" lehetőségét.
Gondolkozom rajta, mert most nagyon jó akciók vannak.
Utánaolvastam, megbízhatónak tűnik, de biztosra mennék?
Aki használta ezt a lehetőséget, valóban megbízható?
Ha 30 napon belül kifizetem a rendelésem összegét, tényleg nem számolnak fel kamatot?
Szerintem a Klarna app oldalán nézz utána.
Lehet, hogy maga a fizetés kamatmentes, viszont van költsége, díja az app használatának.
Sosem használtam, de utána lehet nézni a neten.
A Klarna Bank AB egy létező svéd fintech bank.Az üzleti modelje reális. A vásárlások után feltehetően százalékot kap az eladóktól és a kártyatársaságoktól. A vevőknek csak akkor jelent költséget, ha késedelembe esnek:
"Ha Ön nem teljesíti a kifizetést a türelmi idő végéig, késedelembe esik, és egyéb jogaink érvényesítésén túlmenően késedelmi díjat számíthatunk fel Önnel szemben az alábbiak szerint; i) 1.200 Ft részletenként, ha a megrendelés összértéke 40.000 Ft alatt van, ii) 2.000 Ft részletenként, ha a megrendelés összértéke legalább 40.000 Ft, de 80.000 Ft alatt van, iii) 3.200 Ft részletenként, ha a megrendelés összértéke eléri vagy meghaladja a 80.000 Ft-ot,..."
Ugyanakkor a kezdeti időkben voltak számlázási és adatszivárgási panaszok. Emiatt birságot kaptak, ami azt is mutatja, hogy létezik felügyeletük. És ezeket a gondokat feltehetően már megoldották.
Köszönöm az utolsó két válaszolónak a hasznos választ. Utánanéztem, átolvastam az egész ÁSZF-t és mivel az about you kapcsolatban áll a céggel, ezek alapján megbízhatónak tituláltam, ezért a "fizetés 30 napon belül" lehetőséget kihasználva rendeltem.
Ahogy megjön a fizum, át is utalom - ezt is plusz költség nélkül meg lehet tenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!