Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Megbízható a Karna "fizetés...

Megbízható a Karna "fizetés 30 napon belül" lehetősége?

Figyelt kérdés

About You-n néhány terméket betettem a kosárba, mondom majd fizu után megveszem, de feldobta lehetőségként a Klarna "fizetés 30 napon belül" lehetőségét.

Gondolkozom rajta, mert most nagyon jó akciók vannak.

Utánaolvastam, megbízhatónak tűnik, de biztosra mennék?

Aki használta ezt a lehetőséget, valóban megbízható?

Ha 30 napon belül kifizetem a rendelésem összegét, tényleg nem számolnak fel kamatot?

[link]

jan. 23. 08:15
 1/6 anonim ***** válasza:
66%
Kicsit gondolkozzál még ezen.
jan. 23. 08:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a Klarna app oldalán nézz utána.

Lehet, hogy maga a fizetés kamatmentes, viszont van költsége, díja az app használatának.

jan. 23. 08:53
 3/6 krwkco ***** válasza:
100%

Sosem használtam, de utána lehet nézni a neten.

A Klarna Bank AB egy létező svéd fintech bank.Az üzleti modelje reális. A vásárlások után feltehetően százalékot kap az eladóktól és a kártyatársaságoktól. A vevőknek csak akkor jelent költséget, ha késedelembe esnek:

[link]

"Ha Ön nem teljesíti a kifizetést a türelmi idő végéig, késedelembe esik, és egyéb jogaink érvényesítésén túlmenően késedelmi díjat számíthatunk fel Önnel szemben az alábbiak szerint; i) 1.200 Ft részletenként, ha a megrendelés összértéke 40.000 Ft alatt van, ii) 2.000 Ft részletenként, ha a megrendelés összértéke legalább 40.000 Ft, de 80.000 Ft alatt van, iii) 3.200 Ft részletenként, ha a megrendelés összértéke eléri vagy meghaladja a 80.000 Ft-ot,..."

Ugyanakkor a kezdeti időkben voltak számlázási és adatszivárgási panaszok. Emiatt birságot kaptak, ami azt is mutatja, hogy létezik felügyeletük. És ezeket a gondokat feltehetően már megoldották.

[link]

jan. 23. 09:20
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm az utolsó két válaszolónak a hasznos választ. Utánanéztem, átolvastam az egész ÁSZF-t és mivel az about you kapcsolatban áll a céggel, ezek alapján megbízhatónak tituláltam, ezért a "fizetés 30 napon belül" lehetőséget kihasználva rendeltem.

Ahogy megjön a fizum, át is utalom - ezt is plusz költség nélkül meg lehet tenni.

jan. 23. 09:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Jelentem, ha esetleg bárkit érdekelni, minden rendben ment. Igaz, hogy még a határidő lejárta előtt, de kiegyenlítettem a tartozást. Semmit nem vontak le pluszba, nem voltak rejtett költségek, könnyen ment a fiztés, amely után rögtön meg is kaptam a visszaigazoló e-mailt. Én mindenkinek jó szívvel ajánlom, aki gondolkozik rajta.
febr. 9. 13:10
 6/6 anonim válasza:
Nagyon-nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a kérdésre, olvastam a kezdeti nehézsegekről, hogy nem mindenki járt jól vele de ezek szerint ezt már orvosolták.
máj. 5. 22:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!