Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van olyan munka ahol munkaköte...

Van olyan munka ahol munkakötelesség feküdni?

Figyelt kérdés
Az angoltanárom azt mondta ,ha öszegyülytök három oylan munkát ahol munkakötelesség feküdni akkor én is feküdhetek az óráján a padon :)Légyszíves értelmesen válaszoljatok :) :D
2010. okt. 23. 15:52
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
jófej tanár:D
2010. okt. 23. 16:03
 2/7 anonim ***** válasza:
75%

tudományos kísérletek alanyai pl.. fekszenek az ágyon és rájukkötnek mindenféle drótokat..

autószerelőnek mondjuk részben..mikor a kocsi alatt fekszik..

jógaoktató:D bár ő se mindig csak fekszik

Odaállsz a tanárod elég és azt mondod: "tanárnő, akkor mondanám a 3 foglalkozást:"?

Vagy hogy gondoltad ezt?

2010. okt. 23. 16:06
 3/7 anonim ***** válasza:
*rájuk kötnek
 4/7 anonim válasza:
86%

1: akik a matracokat tesztelik-azoknak biztos kell

2: ha valaki autót akar szerelni de nincs eknája, akkor bizony neki is kell feküdni

3: a qurváknak is kell feküdniük- bár hogy ezt elfogajda-e foglalkozásnak, azt nemtudom

remélem tudtam segíteni egy kicsit

5/7 anonim ***** válasza:
76%

sztem el kell h fogadja a qurvákat is..

az is egyfajta pénzkereseti forma:D

2010. okt. 23. 16:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Hogy ti ötletesek vagytok.......KÖSZI A VÁLASZOKAT!!!:dés,hogy hogy gondoltam,hát óra előtt odamegyek hozzá és akkor feküdhetek az órán :D
2010. okt. 23. 16:27
 7/7 anonim ***** válasza:
76%
Fekvőrendőr.
2010. okt. 23. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!