Egerben van rendes "tárgyas" zálogház?
"régi nyomógombos telefonokat"
Ezek tele vannak nemesfémekkel, nehogy elkótyavetyéld fillérekért, mindegyik egy vagyont ér! 💰😏
Régi típusú telefon, de új kiadásban kb 2300-6500Ft között vehető a neten, sőt erre van 2 év garancia és 990Ft-nyi lebeszélhetőség is, használtan ennek max. a 10%-a, 230-650Ft lenne.
Gondolom neked nem ilyen van, hanem valahol kukázásnál, lomizásnál találtál néhány 10-20 éves működésképtelent, tehát a halandó átlagembernek ez 0,0000Ft-ot ér!
NE ADD FEL A REMÉNYT!
Add el elektromos hulladékként, 2500Ft/kg árban veszik át a MÉH telepen, itt meg is találod a kiszemelt értékesítési helyedet: [link]
Amennyiben egy kis időt is rááldozol és leszeded a hátlapját, valamint kiszeded az aksiját már 5000-5500Ft-ot is kapsz 1kg-ért, a 20 éves mobilok aksi nélkül is 1/3kg-osak, sőt a 20 éves satellit telefon több mint 2kg, így "hatalmas" vagyonra tehetsz szert, a többi gyerek irigykedni is fog rád :)
#53 pontosan tudom, hogy mi mennyi. Jópár gombos telefont adtam el.
#54 1 mi??? Amúgy venni miért akarnék ember... nem tudom te miről beszélsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!