Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egerben van rendes "tárgyas"...

Egerben van rendes "tárgyas" zálogház?

Figyelt kérdés
Olyan, ahol mindent bevesznek, nem csak ékszereket, aranyat. Hanem pl számítógépes játékokat, régi nyomógombos telefonokat, modellautókat

2024. jan. 18. 21:20
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
Igen? És hol? A cégadatbázisban nem leltem.
2024. ápr. 4. 19:32
 12/63 A kérdező kommentje:
Bajcsy-Zsilinszky úton van. Csak az a kérdés, hogy tárgyakkal foglalkoznak-e
2024. ápr. 4. 20:57
 13/63 anonim ***** válasza:
64%
13. Nem azt írtam, te szerencsétlen, hogy zálogház nincs, csak azt, higy limlomokkal foglalkozó nincs.
2024. ápr. 5. 00:29
 14/63 anonim ***** válasza:
Bajcsy-Zsilinszky úton van
2024. ápr. 7. 18:55
 15/63 anonim ***** válasza:
Hónapok óta tipródsz ezen. Menj el, kérdezd mwg.
2024. ápr. 7. 23:01
 16/63 anonim ***** válasza:
51%

A Bajcsy-Zsilinszky úton lévő zálogház honlapján ezt írják:

„Azon leendő ügyfeleink, akik rendelkeznek ékszerekkel, műtárgyakkal, festményekkel, értéktárgyakkal, és nem szeretnének kiszolgáltatottá válni egy hitelügylet következményeként, illetve előnyben részesítik a hitelfelvételnek azt a típusát, ahol az ügyletben egyenrangú félként, partnerként vehetnek részt. A zálogkölcsön egy olyan csereügyletként írható le, ahol az ügyfél által kiválasztott futamidőre, díj ellenében az értéktárgyat készpénzre cseréljük, vagy döntése alapján a kölcsön összegét folyószámlájára utaljuk (amennyiben névre szóló”

Tehát ez neked NEM megfelelő.

[link]

2024. ápr. 8. 13:41
 17/63 A kérdező kommentje:
Miért nem megfelelő ez nekem?
2024. ápr. 8. 14:09
 18/63 anonim ***** válasza:
65%
Ilyeneket írtál: „számítógépes játékokat, régi nyomógombos telefonokat, modellautókat”. Ezekkel NEM foglalkoznak.
2024. ápr. 8. 14:12
 19/63 anonim ***** válasza:
61%
Értem én, hogy példálózva írtál, és nem biztos, hogy ilyeneket adnál be. De értsd meg végre, hogy olyan jellegű zaci, mint pl. amilyent a Zálogcsillagokban, Zálogkirályokban látsz, hazánkban nincs.
2024. ápr. 8. 14:14
 20/63 anonim ***** válasza:
25%
Egy festményt hamar meglehet csinálni, a kérdés csak az mennyit adnak érte.
2024. ápr. 8. 17:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!