Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Véletlenül kétszer rendeltem...

Ladanyizsoltsam kérdése:

Véletlenül kétszer rendeltem csomagot de csak az egyiket fizettem ilyenkor van valami teendőm?

Figyelt kérdés
megveheti.hu oldalról rendeltem egy akkus csavarbehajtót és először az online bankkártyás fizetést választottam de el utasította a kártyát. így hát vissza mentem és át állítottam utalásra egyből a cégnek és elkuldtem a rendelést utánna az összeget is! Ebben csak az zavar hogy az oldalon van egy rendeléseim fül és ugye ott van ami fizetve van és ott az online banki utalásos ami függőben van. Remélem ezzel nem okoztam bajt. Válaszokat előre is köszönom!

jan. 18. 16:43
 1/6 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

Ha elutasította, akkor nem fog menni, bár ennek okát is írhattad volna a jobb érthetőség kedvéért.

Kártyát lehet inaktiválni is a netbankos felületen, úgy még biztosabb, a függő akció pedig egy idő után törlődik automatikusan szerintem.

jan. 18. 16:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg a bankszámlád, hogy zárolva van-e az összeg. Ha igen akkor átment a kártyás fizetés is. Ha nincs akkor az nem ment át. De mindenképp hívd fel a bolt ügyfélszolgálatát, kérdezd meg hogy ők mit látnak és az egyik rendelést töröltesd, lehetőleg a kártyás fizetéshez tartozót. Ha mégis átmenne a pénz, azt visszafordítják. Semmiképp se várd meg amíg kiküldik mindkét csomagot, mert akkor a szállítási díjat rád verik akkor is, ha nem veszed át vagy visszaküldöd.
jan. 18. 17:26
 3/6 A kérdező kommentje:
2-es válaszoló: Az online kártyás fizetés nem ment át és az imént néztem azt már törölték is!
jan. 18. 17:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor minden rendben.
jan. 18. 18:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors és segítőkész válaszokat!
jan. 18. 18:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyet kapsz csak nyugi.
jan. 19. 10:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!