Visszafejlődik a posta? Pár éve még volt a keletinél 0-24 csomagfeladás, most meg a legnagyobb posták is este 7kor zárnak. Miért?
#6 Itt nekem főként azzal van a bajom, hogy ami pár éve már vívmány volt, hogy egy európai nagyvárosban, Budapesten legyen 0-24 nyitvatartó posta, azt nem szabadott volna bezárni. Építsék le a kis zsákfalvakat, az engem nem érdekel, de legalább a fővárosban legyen egy ilyen posta.
Meg amúgy ez nem csak a postánál tendencia, a multik is szépen suttyomban, a COVID ürügyén elkaszálták a 0-24 nyitvatartó hipermarketeiket (Tesco, Auchan), most már alig találni ilyet... Tényleg, az egész ország fejlődik visszafelé.
Van lehetőséged 0-24-ben csomagot feladnod az automatáknál... Mellesleg kitbérdekel, hogy téged mi érdekel??? Engem speciel nem... meg sok más embert sem...
De ahogy előttem is írták a kis zsákfalvakban és vidéken a posta a pénzintézet, a szolgáltató... és ha a vidék leáll, akkor Te leszel az ami 30 kilo és legel... már ha találsz füvet...
#9 Jaj ne jatszd az eszed te videki kezbesito, hogy ti termeltek nekunk? :) Ma mar egy atlag falusi sem kepes eltartani magat, nemhogy masokat.
A mezogazdasag is nagyipari cegek altal mukodtetett struktura, nem a falusiak csinaljak.
Ti csak az osszeszerelo gyarak munkasai vagytok, a falvak meg a 80+ nyuggerek elfekvoi. Nem mezogazdasagi termelok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!