Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Csomagfeladás hogyan zajlik?

Csomagfeladás hogyan zajlik?

Figyelt kérdés
Postara felszeretnek adni egy csomagot. Hogyan mukodik ez? Miket kell feltuntetnem a dobozon?

jan. 2. 19:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a posta.hu oldalon vannak erre nézve információk. A dobozon ajánlatos feltüntetni a feladó és a címzett postai címét és nevét.
jan. 2. 19:34
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Ez mitől "Közlekedés"?
jan. 2. 19:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A dobozra nem érdemes írni, mert nem az alapján viszik ki, hanem a nyomtatott címirat alapján. Azt vagy otthon csinálod meg, vagy a postán megcsinálják neked. Értelemszerűen, az összes szükséges adatot írd fel egy lapra, és azt add oda a postásnak. Ez célszerűbb, mint diktálni.
jan. 2. 19:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én viszont azt mondom, hogy érdemes ráírni a csomagra is a címeket, mert jártam már úgy, hogy valami történt a címkével útközben és egy hónapba telt megtalálniuk a csomagot, mert a kedves munkatárs lerakta egy raktár mélyébe.

Bal felső sarok: Feladó.

Jobb alsó sarok: Címzett.

Érdemes feltüntetni a címzett telefonszámát is a cím alatt.

jan. 2. 19:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Mint a levélnél: feladó, címzett. Magába a dobozba se árt beletenni egy papírt ezekkel, a csomagolás sérülhet.
jan. 2. 20:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen :) De ha a csomagon csomagolopapir lesz, akkor hova/hogyan irjam ra az “adatokat”?
jan. 2. 22:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
#6: Hát oda. A csomagolópapírra.
jan. 2. 22:42
 8/9 anonim ***** válasza:
61%

Ott adnak egy feladóvevényt és azt kell kitölteni.

Van amúgy a postán kitéve, bármikor elhozhatod.

jan. 2. 23:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Erdemes lenne mar otthon megcsinalnod a cimiratot, mert nekem a halalom, amikor em megcsinalom 10 dobozra otthon es kb 2 perc igy felvenni, de beall elem egy ostoba proli, a cimzettnek kb semmilyan adatat nem ismeri es ott barkochbazik a postassal 10 percig, hogy megcsinaljak 1 db csomagra a cimiratot...
jan. 3. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!