Csomagfeladás hogyan zajlik?
Figyelt kérdés
Postara felszeretnek adni egy csomagot. Hogyan mukodik ez? Miket kell feltuntetnem a dobozon?jan. 2. 19:25
1/9 anonim válasza:
Szerintem a posta.hu oldalon vannak erre nézve információk. A dobozon ajánlatos feltüntetni a feladó és a címzett postai címét és nevét.
3/9 anonim válasza:
A dobozra nem érdemes írni, mert nem az alapján viszik ki, hanem a nyomtatott címirat alapján. Azt vagy otthon csinálod meg, vagy a postán megcsinálják neked. Értelemszerűen, az összes szükséges adatot írd fel egy lapra, és azt add oda a postásnak. Ez célszerűbb, mint diktálni.
4/9 anonim válasza:
Én viszont azt mondom, hogy érdemes ráírni a csomagra is a címeket, mert jártam már úgy, hogy valami történt a címkével útközben és egy hónapba telt megtalálniuk a csomagot, mert a kedves munkatárs lerakta egy raktár mélyébe.
Bal felső sarok: Feladó.
Jobb alsó sarok: Címzett.
Érdemes feltüntetni a címzett telefonszámát is a cím alatt.
5/9 anonim válasza:
Mint a levélnél: feladó, címzett. Magába a dobozba se árt beletenni egy papírt ezekkel, a csomagolás sérülhet.
6/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen :) De ha a csomagon csomagolopapir lesz, akkor hova/hogyan irjam ra az “adatokat”?
jan. 2. 22:37
8/9 anonim válasza:
Ott adnak egy feladóvevényt és azt kell kitölteni.
Van amúgy a postán kitéve, bármikor elhozhatod.
9/9 anonim válasza:
Erdemes lenne mar otthon megcsinalnod a cimiratot, mert nekem a halalom, amikor em megcsinalom 10 dobozra otthon es kb 2 perc igy felvenni, de beall elem egy ostoba proli, a cimzettnek kb semmilyan adatat nem ismeri es ott barkochbazik a postassal 10 percig, hogy megcsinaljak 1 db csomagra a cimiratot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!