Parfümöt hogyan csomagoljak be Foxpost csomagfeladásnál?
Figyelt kérdés
Van ügye a parfüm a saját dobozában, de még azt gondolom bele kéne csomagolni valamibe, viszont olyan pici dobozom itthon nincs, erre valami megoldás? Ötlet?2023. okt. 21. 22:02
1/3 Metionin válasza:
Vastagon be szoktam tekerni buborékos fóliába és úgy bele egy nagyobb borítékba vagy olyan nejlon-bubis borítékba, amiben aliról jönnek a cuccok. Mindig elrakom ezeket ilyen eladás esetére.
2/3 anonim válasza:
Első válaszoló által javasolt módszer lenne így a legjobb. Amúgy olyan nejlon-bubis borítékot nagyobb papírírószerben biztos tudsz venni (pl. Pirex, ha van a környéken), de talán postán is lehet olyat venni. (ebben nem vagyok biztos, csak hallottam ilyesmiről, nem nagyon szoktam postára járni)
De amúgy lehet venni ilyen dobozkákat mindenes boltokban, de azok inkább díszdobozok, és nyilván te sem akarsz magadnak plusz költséget.
3/3 Metionin válasza:
Van a postán is olyan boríték, buborékfóliás vagy bélelt borítékként ismerik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!