Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ez esetben lehet feljelentést...

Ez esetben lehet feljelentést tenni?

Figyelt kérdés
Valaki miatt regisztráltam egy online tárcába ami adott nekem 10 eurot. Nem tudtam kivenni ezért mondta az aki ajánlotta nekem, hogy utaljam át neki, át is utaltam, de nem utalta el nekem. Több emberrel is eljatszotta ezt. Telefonszáma megvan. Ilyenkor lehet feljelentést tenni?

2024. jan. 12. 13:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Komolyodj már meg. Mégis hogyan hangzana az a "feljelentés"?

"Jó napot kívánok, szeretnék feljelentést tenni.

Valaki, aki nem közeli barátom, megkért, hogy regisztráljak egy oldalra, és adjam meg minden személyes adatom - ezért 10 eurós fizetséget ígért. Én annyira csóró vagyok, hogy ez nagyon jól hangzott, úgyhogy mindent önként megadtam, regisztráltam az oldalon.

De aztán a beígért 10 eurós fizetség elmaradt. Ez engem zavar, mert azért ingyen mégsem adnám meg minden adatom (másfél doboz cigiért még elmegy), meg ugye hazudott nekem ez az ember. Kérem indítsanak nyomozást, mert nagyon felzaklatott ez az ügy."

Kb. így?

2024. jan. 12. 16:15
 12/16 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Én 20 euroért cserébe vissza is szerzem neked a pénzt

2024. jan. 12. 16:35
 13/16 A kérdező kommentje:
És ha egyik érintettnek van rendőr ismerőse az esetben sem haladhat semmere az ügy?
2024. jan. 12. 23:10
 14/16 anonim ***** válasza:

Mégis hogyan? Teszed a feljelentést, majd hozzáteszed, hogy van rendőr ismerősöm és emiatt majd szépen foglalkozni is fognak vele, mert hát akinek rendőr ismerőse van annak a szava szent?

Elhiszem, hogy bosszantó dolog, de egy ilyennel semmit nem fognak kezdeni.

2024. jan. 12. 23:17
 15/16 anonim válasza:
Egyáltalán tudod bizonyítani?
2024. jan. 13. 11:47
 16/16 A kérdező kommentje:
Vannak screenshotjaim
2024. jan. 14. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!