Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Banki tisztaságú régi 200...

Banki tisztaságú régi 200 forintost 5-10ezer forintért árulnak kábé. Én nem teljesen értem a dolgot, ez mitől működik? Nincsen túlárazva?

Figyelt kérdés
Szerintem nem sok ember foglalkozik numizmatikával, aki pedig foglalkozik vele és idősebb,az annak idején biztos bement az MNB-hez, amikor még lehetett és eltett magának 200 forintost. Ki az aki ennyiért most megveszi? Mert sokan árulnak, de szerintem legfeljebb nagyon fiatal numizmatika iránt érdeklődők vehetik, de abból nem sok lehet. Azt érteném, ha 20 év múlva drága lenne, de most még ez elég furcsa nekem.

jan. 11. 19:44
 1/6 anonim ***** válasza:
13%
Annyit ér most 5-10 ezer forint, mint régen 200 Ft
jan. 11. 20:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem ez az amelyik már akkor sokszorosát érte az ezüsttartalma miatt, ezért lopták ki a rendszerbol, stb? Gondolom ezért (is)
jan. 11. 20:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Bankjegyről beszélek, nem ezüstről!!! És nem nem ér 10000-et vásárlóértéken!!! Válaszolna valaki, aki ért is hozzá?
jan. 12. 10:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Annyi az ára amennyit fizetnek érte, ez az ár definíciója.
jan. 12. 10:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom mennyit fizetnek, lehet hogy csak ennyiért hirdetik, de nem veszik. A kérdés továbbra is áll, ezeket a közhelyeket én is tudom puffogtatni.
jan. 12. 16:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Reménykednek hogy valami gyüjtő megveszi. Mit nem értesz rajta?
jan. 31. 21:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!