A külföldi aprópénz érméimet beváltják a pénzváltóban? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Van sok eurócentem apróban. Azokat gondolom beváltják. És más mindenféle külföldi pénzérméimet beváltják? Van itthon 1 zacskónyi külföldi apróm. Nagyvárosban, megyeszékhelyen élek. Sok pénzváltó van a városban. Valamelyikben beváltják forintra a pénzeimet?jan. 11. 11:36
51/60 A kérdező kommentje:
#49 ha tudnál olvasni, akkor láttad volna, hogy a pénzváltón már réges régen túl vagyok te szerencsecsomag
#50 kinek mennyi...
okt. 23. 17:14
52/60 anonim válasza:
Majd visszaolvasok neked 50 választ, nem, butuska... 🤣
53/60 A kérdező kommentje:
Értelmes választ kérek továbbra is.
okt. 23. 22:11
54/60 anonim válasza:
Írd ki ide tételesen milyen érméid vannak és megmondjuk mennyit ér.
55/60 anonim válasza:
Nem, nem váltják be pénzváltóban, kizárólag egy budapesti cég foglalkozik vele, amit több válaszoló is írt. A numizmatikusokat, numizmatikai csomortokat a régiségek, ritkaságok, különlegességek érdeklik, pl ókor, középkor, nem a jelenkori pénzérmék és a közelmúltban forgalomból kivont valuták.
57/60 A kérdező kommentje:
#55 tudom, hogy mit írtak le az előző válaszolók. És ezek olyan régi pénzérmék. Nem tudom miért ennyire hihetetlen.
okt. 24. 07:40
58/60 anonim válasza:
Mert az eurocent és egyéb külföldi pénzérmék pl kuna, amiket írtál, nem többszáz vagy ezer évesek, a numizmatikusokat ezek nem érdeklik.
59/60 A kérdező kommentje:
De nem csak azok vannak! Értsd már meg te! Ne is írj ide, hogyha érdemben nem tudsz segíteni!
okt. 24. 08:12
60/60 anonim válasza:
Tölts fel róluk egy fotót, Ügyifogyi, és hirdesd meg Jófogáson, Vaterán, Marketplace-en, Ebayen, stb.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!