A külföldi aprópénz érméimet beváltják a pénzváltóban? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Van sok eurócentem apróban. Azokat gondolom beváltják. És más mindenféle külföldi pénzérméimet beváltják? Van itthon 1 zacskónyi külföldi apróm. Nagyvárosban, megyeszékhelyen élek. Sok pénzváltó van a városban. Valamelyikben beváltják forintra a pénzeimet?jan. 11. 11:36
41/60 anonim válasza:
Nunizmatikával foglalkozó facebook csoportokban nézz szét
42/60 A kérdező kommentje:
Mivel nem értek hozzájuk - légyszíves belinkelnéd őket?
okt. 7. 19:22
43/60 anonim válasza:
Nem tudod a facebook keresőbe beírni, hogy nunizmatika?
44/60 A kérdező kommentje:
Azt be tudom. De nem tudom, hogy melyek a híres és használt nagy csoportok? Ebben kérnék segítséget.
okt. 7. 20:09
46/60 A kérdező kommentje:
Eladnám én. De hol?🤔
okt. 23. 15:00
47/60 anonim válasza:
Írd ki ide tételesen milyen érméid vannak.
48/60 A kérdező kommentje:
Hát 1-esével nem fogom. Régi külföldi papír és aprópénzek. Aprópénz van vagy 30 darab. Papír kevesebb. Miért?
okt. 23. 16:27
49/60 anonim válasza:
Ha arra is lusta vagy, hogy tételesen leírd mit árulsz, miért várod, hogy bárki megvegye?
Január óta már besétálhattál volna vele a pénzváltóba, ahol elmondták volna, hogy használd nyugodtan gombfocinak az érméidet.
50/60 anonim válasza:
"Aprópénz van vagy 30 darab."
Azt írtad, van egy zacskóval. 30 db az egy fél marék. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!