Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nyertem egy kripto kaszinóban...

Nyertem egy kripto kaszinóban befizetés nélkül 43$-t hogyan tudna kivenni?

Figyelt kérdés
Teljesen kezdő vagyok ebben a kripto világban, szeretném kivenni de ahoz gondolom regisztrálni kell valamilyen kripto tárcát? Köszönöm ha segítesz!

2024. jan. 10. 16:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Eselytelen
2024. jan. 10. 16:05
 2/8 anonim ***** válasza:
A kerdes hol nyerted, melyik oldalon?
2024. jan. 10. 16:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Valamilyen kripto tözsdén pl Binance, Coinbase, stb nyitni kell egy ingyenes számlát, és a crypto típusának megfelelő tárcát(számlát), és oda beutalni a cryptot, és majd ott átváltani eruróra vagy dollára, és azt ki tudod utalni a magyaroszági euro vagy dollár számládra (vagy forintra, konverzióval)
2024. jan. 10. 16:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha befizetés nélkül nyerted, azt biztos nem tudod kivenni. Csak még nem olvastad a szabályokat.
2024. jan. 10. 17:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Kivenni? Befizetés nélkül? Sehogy!

Biztos, hogy elmúltál már 18 éves? És még hiszel a mesékben???

2024. jan. 11. 15:12
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen NO DEPO BONUSZ...
2024. jan. 11. 18:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Azóta 170$ és raw azaz kivehető
2024. jan. 11. 18:13
 8/8 anonim ***** válasza:

A raw azt jelenti hogy valodi penz(tehat nem bonusz) es nem azt hogy kiveheto.

Olvasd el a bonusz szabalyait. Altalaban szokott lenni max nyerheto osszeg, plusz a kifizetes elott majdnem mindig kernek egy befizetest plusz kyct.

2024. jan. 11. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!