Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mibe fektetnétek rendszeres...

Mibe fektetnétek rendszeres havi megtakarítást mostantól?

Figyelt kérdés

2024. jan. 10. 10:21
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, bár komolyabbakra számítottam, egyedül a 6-os adott komoly választ. Kb 15 éve foglalkozom a pénzből pénzt keresni stratégiámmal. Havi 650-700 körül teszek félre, és már maga a mostani vagyon is termel havi 500 körül (ami fix), tehát havi 1,2 M Ft-ról van szó, ami már nem játék (nekem). Nyilván van kriptom is, azt az áprilisi felezési idő után többszörösére várom, de az kb 5%. Kb 75% van PMÁP-ban, és kb 20% USD és EUR-ban.
2024. jan. 11. 13:47
 12/16 anonim ***** válasza:
Túl sokat vártàl ettől az oldaltól.
2024. jan. 11. 13:49
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem az oldal a lényeg, hanem a "nagy" minta. Meg gondoltam csak az ír befektetésre, aki foglalkozik vele.
2024. jan. 11. 13:56
 14/16 A kérdező kommentje:
De végülis kijött győztesnek az ETF, ami szerintem is a legjobb ár-érték arányú befektetés lehet, ha a hozam/rizikó faktort vizsgáljuk. Bár én az ETH-t 20 Ezer körülre várom 1 - 1,5 éven belül, ami kb 20X növekedés (1200-on szálltam be).
2024. jan. 11. 14:02
 15/16 prettygood44 válasza:
Szerintem az ETF-ek és a TBSZ számla a legjobb ma Magyarországon [link]
2024. jan. 24. 13:56
 16/16 A kérdező kommentje:
A lightyear-el én is szemezgetek, főleg hogy magyar nyelveű és tbsz-t is lehet nyitni, ingyenes etf kereskedés, stb. De a jelenlegi politikai helyzet nagyon instabil. Ráadásul sok cég a nyersanyaghiány és a covid leállás után kimaxolta a kapacitásait, úgy hogy közben a részvényárak is az egekben. Nem volt 2018-19-ben visszarendeződés. Nem tudom hova tudnának még nőni a részvényárak, ha nincs több kapacitás, és ismétlem a globális politikai helyzet miatt jelenleg inkább tartok a részvénypiactól.
2024. jan. 25. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!