Instagramm Sikercsináló mennyire hiteles?
Nem egyszer láttam olyat az instagrammon, hogy egy kevés össze elutalásával segítenek szép összegű pénzt keresned, amit ki is utalnak, és a visszajelzéseket helyezték ki a profiljukban.
Aki esetleg már belement ilyenbe, az eltudná mondani hogy kamu e az egész vagy sem?
Kamu az egész.
Annyira messziről ordít hogy átverés.
Nem is értek hogy hogy merül fel bárkiben hogy nem az...
Úgy látszik sokan ilyen ostobák, ha tényleg több ilyen szereplő is virul ot a hálón…
Igen kérdező ez biztos úgy működik, hogy betezet a kicsipénzecskét a Sikercsináló (az a név…:D) feketedobozba és kiköpi a szépösszegű pénzecskét. Mindenki így gazdagodik egész nap… és még a Sikercsináló hirdeti magát a zembereknek mert ő mindenképp jót akar a zembereknek. Él-hal, hogy kicsipénzecskéből sokpénzecskét csináljon az utolsó bugrisnak is…
Én csak a Nigériai hercegnek utalok, számomra évek óta cask ő a hiteles!
Jut eszembe, kapott már valaki utalást az örökségből, mert én elutaltam az ügyvédi költséget, a szerződés letéti díját, a gyorsasági felárat, a banki számlanyitási díjat, az értékbecslőt, ott is a gyorsasági felárat, és egy külön szakértőnek kellett utalnom a "ritka műtárgyak miatt", majd az aukciós háznak is kellett előleget....de még nem küldött pénzt....valaki kapott már tőle?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!