Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A Youtube, Spotify stb....

A Youtube, Spotify stb. oldalak miért nem teszik kizárólag csak előfizetők számára elérhetővé a tartalmukat?

Figyelt kérdés

Ezáltal biztosan sokkal többen fizetnének elő.

Vagy a reklámból száramzó bevétel még így is többet hozna, mint a megnövekedő premium előfizetések száma?

Viszont akkor kérdés, hogyha a reklám többet hoz, akkor üzleti szempontból mi értelme van a premium előfizetéseknek?

jan. 9. 23:37
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Nem igazán értem az érvelésed. Én a Google üzleti stratégiáját próbálom megérteni. Nyilván senki nem fizetne elő, ha nem lennének reklámok, de abból meg nem lenne bevétele a cégnek. Míg ott Netflix, az embereknek meg se fordul a fejében, hogy ne fizessenek érte, mivel hogy csak fizetősen érhető el.

jan. 13. 14:31
 22/30 anonim ***** válasza:
És nem látsz semmi különbséget a Youtube és a Netflix tartalmában?
jan. 13. 15:23
 23/30 anonim ***** válasza:
Olyan szintű a kérdésed, mintha azt kérdeznéd, hogy egy étteremben miért kell asztaltfoglalni, mikor egy utcai büfékocsis lángososhoz nem kell, aztán mégis tudnak enni az emberek.
jan. 13. 15:24
 24/30 anonim ***** válasza:

"Akarod használni a szolgáltatást? Akkor fizetsz és kész."

Szerencsére lehet használni fizetés nélkül is.

jan. 13. 19:39
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
21. Aha, csak amíg a Netflixen csak filmeket/sorozatokat nézhetsz, addig a youtuben ezeregy féle videót. Azért nem mindegy. És a környezetemben nem én voltam az egyetlen, aki mostanában lemondta a Netflix előfizetését.
jan. 13. 19:42
 26/30 A kérdező kommentje:

Nem kizárólag youtuberol van szo.

Ott az Apple music, csak fizetes elleneben működik. Vele ellentétben a Spotify ingyenes, de cserébe reklamokkal. Itt mar nincs az a különbség mint a Netflix es Youtube eseteben.

jan. 14. 00:13
 27/30 anonim ***** válasza:
Valószínűleg az lehet a dologban, hogy amíg a spotify nincs telefonhoz kötve, addig az apple music leginkább csak iphone tulajdonosoknak van.
jan. 14. 08:52
 28/30 anonim ***** válasza:
A netflix és a youtube teljesen más kategória. Nem értem az érvelésed.
jan. 14. 11:46
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, hogy a Google matematikusai kellő alapossággal kiszámolták a cégnél rendelkezésre álló nem kevés statisztika alapján, hogy mi hogyan éri meg nekik és sokkal jobban tudják ezek alapján, hogy mit hogyan érdemes csinálniuk, mint amit mi itt akár összedolgozva is laikusként ki tudnánk találni.
jan. 21. 18:51
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Még egy laikus is tisztán láthatja hogy mi miért van. Szerintem csak a kérdező nem érti.
jan. 21. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!