Az, hogy rekordmennyiségű összegek keltek el 1-2 hónap alatt az Állampapíroknál, az is csak azt bizonyítja, hogy a magyarok egyre magasabb életszínvonalon élnek, hisz egyre több pénzt tudnak megtakarításokra költeni?
Figyelt kérdés
jan. 8. 17:33
2/11 anonim válasza:
Vagy inkább azt is jelenti, hogy ész nélkül hisznek tovbbra is Viktortának; Vagy: meg arják menteni az országukat.
Kérdés, hogy kik veszik ezen papírokat, mert a magyar nem arról híres még ma sem, hogy nagyon nagy pénzügyi tudatossága lenne.
3/11 anonim válasza:
Nem, azt jelenti, hogy a rekord magas infláció ellen valamit tenni akartak az emberek, hogy amennyire lehet megovjak a megtakarításokat.
4/11 anonim válasza:
Semmi köze az átlagemberek anyagi helyzetéhez. Az emberek 99%-a azt se tudja, h hogyan kell állampapírba fektetni.
#2 már bocs, de ha egyszer per pillanat ez az egyik legjobb, legbiztosabb befektetési forma, akkor én leszarom, h meg akarják e vele menteni az országot, vagy sem. Nekem viszonylag jó nyereséget hoz, a többi politikai sallang meg kicsit sem érdekel.
5/11 anonim válasza:
Mibol gondolod, hogy egyre tobb penzt tudnak megtakaritasra kolteni?
7/11 anonim válasza:
Semmi koze... Amugy meg allampapirt vehetnek mas orszagbeli cegek is...
8/11 anonim válasza:
Minden pénzem elköltöttem megtakarításra :D
9/11 anonim válasza:
"egyre több pénzt tudnak megtakarításokra költeni"
Erre miből következtettél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!