Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nincs munkám?

Mit tegyek ha nincs munkám?

Figyelt kérdés

Sehova nem vesznek fel. Hiába jelentkezek. Igen ám, de pénz nélkül meg neme lehet élni. Végzettségem: Gyógymasszőr.

Hirdetni is hírdetem magam de férfiként nehéz ebben a szakmában érvényesülni.

Egyetemre nem vettek fel, műszaki érzékem sajnos nincs meg kézügyességem sem sajnos, azért végeztem el ezt a szakmát.

30 éves vagyok, eddig költöztető rakodó voltam 3 éven át, de már nem bírom csinálni a derekam miatt. 27 éves korom előtt meg dolgoztam postán, diákmunkán, alkalmi munkán, probálkoztam az egyetemmel is de nem ment. 2014-2016 között csak alkalmi munkáim voltak szinte meg munkanélküli is voltam. Aztán 2016-ban elvégeztem a gyógymasszőr szakmát, 2018-ra meglett. Fürdőben is dolgoztam de csak egy fél évig alkalmaztak. 2020 tól meg költöztető cégnél kezdtem el dolgozni.

2024. jan. 5. 21:15
 1/6 anonim ***** válasza:
71%

- Aktívan keresni és beadni mindenhová a jelentkezést, ahová csak lehetséges. A nagy számok törvénye alapján valahonnan biztosan érkezik visszajelzés

- Elvégezni egy targoncás vagy raktáros tanfolyamot. Raktárba mindig keresnek munkavállalókat

- B kat. jogosítvánnyal futárkodás

- Máv: vasúthoz is folyamatosan van felvétel, cég biztosítja a munkakörhöz szükséges tanfolyamot

- Végső soron lakóhely váltás, ahol több munkalehetőség érhető el

2024. jan. 5. 21:33
 2/6 anonim válasza:
63%
Segédmunka
2024. jan. 5. 22:14
 3/6 anonim ***** válasza:
63%
Irany a gyár
2024. jan. 6. 04:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Keres egyet
2024. jan. 6. 11:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Igyál
2024. febr. 15. 14:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Menj Ausztriába vagy Németországba
2024. aug. 11. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!