Mit tegyek ha nincs munkám?
Sehova nem vesznek fel. Hiába jelentkezek. Igen ám, de pénz nélkül meg neme lehet élni. Végzettségem: Gyógymasszőr.
Hirdetni is hírdetem magam de férfiként nehéz ebben a szakmában érvényesülni.
Egyetemre nem vettek fel, műszaki érzékem sajnos nincs meg kézügyességem sem sajnos, azért végeztem el ezt a szakmát.
30 éves vagyok, eddig költöztető rakodó voltam 3 éven át, de már nem bírom csinálni a derekam miatt. 27 éves korom előtt meg dolgoztam postán, diákmunkán, alkalmi munkán, probálkoztam az egyetemmel is de nem ment. 2014-2016 között csak alkalmi munkáim voltak szinte meg munkanélküli is voltam. Aztán 2016-ban elvégeztem a gyógymasszőr szakmát, 2018-ra meglett. Fürdőben is dolgoztam de csak egy fél évig alkalmaztak. 2020 tól meg költöztető cégnél kezdtem el dolgozni.
- Aktívan keresni és beadni mindenhová a jelentkezést, ahová csak lehetséges. A nagy számok törvénye alapján valahonnan biztosan érkezik visszajelzés
- Elvégezni egy targoncás vagy raktáros tanfolyamot. Raktárba mindig keresnek munkavállalókat
- B kat. jogosítvánnyal futárkodás
- Máv: vasúthoz is folyamatosan van felvétel, cég biztosítja a munkakörhöz szükséges tanfolyamot
- Végső soron lakóhely váltás, ahol több munkalehetőség érhető el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!