Meddig lesz még ez a sok reklám? Lesz valaha mennyiségi korlátozás, hogy ne tegyék tönkre a tv-t, és az internetet?
Régebben sokkal kevesebb reklám volt, a tévé nézhető volt, már most nem lehet benne semmit normálisan végignézni, mert 10 perces reklámblokkok vannak. Van kb 3 fogkrémreklám, az egyik jobb, mint a másik. Valamilyen szinten én is a rabja vagyok, ha pl. fogkrémet veszek, inkább olyat veszek, amit láttam reklámban korábban, annak ellenére, hogy már elegem van a reklámokból.
Még nem kezdünk immunisak lenni a reklámokra?
Minden reklám ugyanolyan, ritkán van egy olyan, amire még évekkel később is emlékeznek (pl. egy biztosító autóbiztosítás reklámja, ahol valaki legurította az autót a szakadékba...)
Youtube-ot már egyáltalán nem nézek, mert ott is rengeteg reklám van. Gondolkoztam rajta, hogy kiköttetem a tv-t, és csak internetre fizetek elő. Más is gondolt már erre?
De immunisak vagyunk azért van belőle több és több.
TV-t nem kell nézni, kb 1 értelmes műsor nincs benne.
Internetre meg alap hogy reklámblokkolót használok.
Mindig lesz.
Én mondjuk 15 éve nem láttam reklámot. Azóta nem nézek tv-t. Interneten blokkoló. A munkahelyemen az irodában általában valamelyik kereskedelmi rádió megy, amikor reklámot hallok, szabályos rosszullét fog el.
Ha magam vagyok, saját zenét rakok be, rádiót sem kapcsoltam kb. húsz éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!