Mi a véleményetek a Quant kriptocoinról??
4.
A jövőnek nem lehet utánanézni, hisz még nem következett be.
SENKI nem tudja, hogy a jövőben mi lesz.
SENKI nem tudja előre egy deviza, egy részvény, egy index, egy nyersanyag vagy épp egy kriptotermék árfolyamát.
A profi tréderek sem tudják, hogy mi lesz a jövőben, ők mindig a jelenre reagálnak.
6
Látom, nem megy az olvasás-értelmezés.
A "koinról" írtam.
A "szektorral" nekem semmilyen problémám nincs, hisz hosszú ideje abból élek, s elég magas szinten...
Amit fentebb leírtam, az tény.
Sikeres traderek sohasem próbálják kitalálni a jövőt. Ettől sikeresek.
Nem jósolgatnak.
Jelekre reagálnak. Amint vételi jelet ad a piac, vásárolnak. Eladási jelre eladnak. Minden rajta van a grafikonon ahhoz, hogy valaki sikeres trader lehessen.
A kriptóban bevett dolog hogy potenciálokat keresnek, és ha így tetszik “jósolnak”. A szemléleted alapján a javarésze a magyar kriptósoknak is szélhámos, ha csak potenciálisan jó befektetést keres.
Ha ennyire szakértő vagy, akkor miért nem a kérdésre válaszolsz? Ehelyett elméleti vitába mész, ahol mindenki más hülye.
Akkor tessék, fejtsd ki te miért fektetsz, vagy nem a QNT-ba.
Semmilyen kriptóba nem fektetek. Az a vonat már elment.
A kriptó semmivel nem hoz többet, mint a részvénypiac vagy a forex (sőt!), cserébe olyan plusz kockázatai vannak, amik az előbbieknél nem állnak fenn.
Warren Buffett miért nem fektet kriptóba?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!