Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » "Airbnb-tette" valaki a...

"Airbnb-tette" valaki a lakását? A kulcs átadást hogy oldotta meg? Hogy lehet elkerülni, hogy a vendég "zsebre" tegye a kulcsot, tehát magával vigye?

Figyelt kérdés
2024. jan. 4. 14:11
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Rakatsz fel egy okoszárat, ami kóddal nyílik, ezt minden vendég után megváltoztatod. Ennyi. Vagy személyesen mész oda, de nyilván akkor is le tudja másolni a kulcsot, lenyúlni, stb.
2024. jan. 4. 14:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
S hol a “z”?
2024. jan. 4. 14:39
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Nem kulcsban kell gondolkodni ha az ember rövidtávra ad ki lakást. Vannak kulcs nélküli, intelligens megoldások. De egyébként már 35 éve is voltak számzáras vagy betűkódos zárak.
2024. jan. 4. 14:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Mennyibe kerül egy ilyen felszereléssel együtt?
2024. jan. 4. 16:40
 5/8 anonim ***** válasza:
62%

Sehogy, nem foglalkoztam vele, nem volt ilyen. A kulcsot minden esetben személyesen adtam át, távozáskor a postaládámba kértem és kaptam is. Egy másolással mit értek volna? Rányitják a következő vendégre az ajtót? Egyébként 2 zár is volt az ajtón, ha üres volt, vagy én használtam, zártam a másodikat is. Nem kell ezt túlgondolni. Ha tovább folytattam volna a kiadást, vettem volna kulcsszekrényt, hogy az átadáshoz se kelljen itt lennem, de végül erre már nem lett szükség.

B verzió amit írnak, a kulcs nélküli okos megoldások, vagy pl. az amikor becsekkoláskor üzenetben kaptam meg (egy másik szálláson) a kulcsszekrény kódját. Aztán második és harmadik alkalommal is ez volt a kód, évek elteltével is. Valószínűleg soha nem volt ilyen probléma ott se.

2024. jan. 4. 16:44
 6/8 anonim ***** válasza:
54%

Nagyon sokat airbnb-zünk, 90%-ban kulcsszekrényben van a kulcs és nálam is volt olyan, hogy kétszer mentem valahova és évekkel később is ugyanaz volt a kód.

Szerintem nincs ebből gond, nagy százalékban turisták airbnb-znek, három nap múlva már az országban sincsenek. Lehet kérni némi kauciót, ha elviszi a kulcsot, akkor levonod és kész.

2024. jan. 5. 10:42
 7/8 anonim ***** válasza:
xD én is Airbnbztetek már pár éve, volt pár probléma, de olyan, hogy pl. egy hajlékony fészkelte volna be magát a lakásba, úgy, hogy ott maradt pl. a kibérelt idő után, vagy random időpontban visszajött volna valaki a kulccsal, na ilyen nem volt...
2024. jan. 10. 12:43
 8/8 A kérdező kommentje:
utolsó: milyen problémák voltak?
2024. jan. 11. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!