Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért nincs a postán olyan...

Miért nincs a postán olyan lehetőség, hogy nem küldik ki a leveleimet, hanem bemegyek értük a postára (minden levélnél, amit nekem feladnak)?

Figyelt kérdés
jan. 4. 07:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

10

Az ég áldjon meg, hát nem rögtön az első válasz volt a postafiók?!

jan. 16. 20:55
 12/17 A kérdező kommentje:

Ekkora mellébeszélést, Istenem.

Direkt rákérdeztem, hogy a lakcímemre érkező leveleket is berakják-e a postafiókba, mire a hetes válaszoló (aki megegyezik az egyessel) leírta, hogy NEM. Szerinted ezek után minimálisan is értékelhető az 1-es válasz???

jan. 16. 21:05
 13/17 anonim ***** válasza:

Te eléggé hadilábon állhatsz a magyarral. A 7-es válaszban azt írták, hogy ha nem bérelsz postafiókot akkor senki nem teszi el neked a levelet a postán, ami a címedre szól, hanem kiviszik.

Amit neked mondtak szolgáltatás csak akkor él ha bérelsz egy postafiókot!

jan. 16. 21:35
 14/17 A kérdező kommentje:

"Nyilván ha az otthoni címed írod rá akkor nem fogják a postafiókba tenni."

Akkor ez szerinted mi? (Jó valóban nem hetes, hanem ötös, de még mindig ugyanarról az illetőről van szó.)

jan. 16. 21:58
 15/17 anonim ***** válasza:

Azért az érdekelne mégis miből gondolod, hogy ugyan az az ember, én nem látok nevet kiírva.

Na nem mintha számítana, kb. mindeninek igaza volt itt rajtad kívül.

jan. 16. 22:26
 16/17 A kérdező kommentje:
Érdekes módon, ha tőlem kérdezte volna meg valaki ezt a kérdést, és jártas vagyok a témában, akkor elmagyaráztam volna neki, hogy postafiókbérléskor lehet külön jelezni azt a szándékot, hogy a lakcímre érkező leveleket is tegyék a postafiókba. Ti meg itt nulla tudással utólag magyarázzátok bele, hogy nektek már az Univerzum születésekor is igazatok volt. Nem érzed szánalmasnak?
jan. 16. 22:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Őszintén? Nem. Azt sokkal inkább, hogy egy google keresés helyett itt vered magad kettő hete sokkal inkább gondolom annak. De hát erre van az oldal ugyebár.
jan. 16. 22:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!