Van tescos kártyám. Más tulajdonos kuponjait igy fel tudom használni?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Barátnőmnek is vannak kuponjai. Úgy tudom, ha lefotózza, átküldi nekem,úgy elfogadja.
De ha nem az ő kártyájával van használva, hanem az enyémmel, akkor tudom használni??
2023. dec. 30. 10:40
1/6 anonim válasza:
Nem. Azt a kártyát kell leolvasni amihez kiadták. Két külön tranzakcióban lehet, ha például együtt mentek vásárolni, szétosztjátok az árukat és külön kasszánál fizettek, mindenki a saját kártyáját és kuponjait érvényesítve.
2/6 anonim válasza:
Milyen kártya, milyen kupon?
Ha mindkettő Clubcard, akkor csak az eredeti kátyával lehet felhasználni. Vagy vásárlókártya és újságból kivágott kupon?
3/6 A kérdező kommentje:
Clucard kártya. Van igazi kártya is, de telefonra is le van töltve az alkalmazás, ott vannak a kuponok.
2023. dec. 30. 11:34
4/6 anonim válasza:
#1, szóval akkor mégsem lehet, csak ha ott van a barátnő és a Clubcardja is...
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Akkor nem égetem magam a boltban, hogy kupon van, de a kártya nem jó 😄
2023. dec. 30. 12:18
6/6 A kérdező kommentje:
Ui: képernyőfotót is elfogad az önkiszolgáló. Tehát saját kártyád, de másnak a kuponja. Tapasztaltuk többször is.
2024. júl. 27. 01:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!