Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Bármi ötlet amivel gyorsan...

Bármi ötlet amivel gyorsan penzhez jutok?

Figyelt kérdés

Lehet hulyen hangzik DE a parom nagyon sok mindennel meglepett karacsonyra (uj telefon taskak cipok stb…) es arra gondoltam hogy szeretnek venni neki en is egy uj telefont

Viszont még egyetemista vagyok es nincs sok penzem…

Ezert gondoltam arra hogy valami (lehetoleg online) munkaval osszeszedek egy kis penzt csak neki es veszek egy telefont.

Barmi otlet? Segitsetek legyszi annnyira szeretnem🥹

2023. dec. 28. 20:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
Persze, mert ez így működik. Hozzá nem értés nélkül végezni egy "online munkát" ami rövid időn belül annyi pénzt hoz, amiből vehetsz egy jó új telefont :D
2023. dec. 28. 20:38
 2/14 A kérdező kommentje:
Aham 2-3 hónap körul gondoltam.
2023. dec. 28. 20:43
 3/14 anonim ***** válasza:
85%

"Aham 2-3 hónap körul gondoltam."

Speciális szaktudás nélkül (pl: programozás, hálózat, statisztika, machine learning stb...) 2-3 év alatt sem fogod megkeresni egy telefon árát. Esetleg ha modell alkatod van és a testedről árulsz képeket vagy ha nincs modell alkatod akkor mindenféle perverz, aberrált öregember "kívánságait" kielégíted videóra véve és azt árulva online.

2023. dec. 28. 21:07
 4/14 A kérdező kommentje:

Nem fogok magamrol kepeket arulni…

de amugy miert ne lehetne 2-3 honapon belul csak a telefonra hasznalnam fel a penzt amit megkeresek semmi masra..

2023. dec. 28. 21:10
 5/14 anonim ***** válasza:
81%

"de amugy miert ne lehetne 2-3 honapon belul csak a telefonra hasznalnam fel a penzt amit megkeresek semmi masra"

Senkit nem érdekel hogy mire használnád fel, ha pedig ennyire magabiztos vagy, hogy lehetséges, akkor keress online munkákat amik nem igényelnek sem szaktudást sem tapasztalatot. (Spoiler: nem fogsz találni).

Ételfutárkodással vagy árufeltöltéssel összeszedheted 2-3 hónap alatt az árát csak az nem online.

2023. dec. 28. 21:17
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszi megnézem azert😊
2023. dec. 28. 21:19
 7/14 anonim ***** válasza:
69%

"de amugy miert ne lehetne.."

Mert nincs piacképes tudásod, amit el tudsz végezni online.

fogalmad sincs a tevékenységről amit akarsz csinálni, csak adjon pénzt valaki..

Aztán az adózásról még szó se esett.

2023. dec. 28. 21:31
 8/14 anonim ***** válasza:
74%
Add el azokat amiket vett és abból a pénzből vegyél neki egy fosabbat. Ez a lehetőséged áll fenn, sok boldogságot.
2023. dec. 28. 21:33
 9/14 anonim ***** válasza:
67%

Esetleg call centeres diákmunka a Telekomnál. Van valami betanuló idő stb, de lehet online csinálni.

Egyébként nem javaslom. Inkább köss neki egy sálat/sapkát/takarót. Tudja, hogy nincs pénzed, nem is erről kéne, hogy szóljon az ajándékozás.

Én egy 5000 forintos ajándékot vettem a páromnak plusz valami kézzel készítettet. Sosem örült még ennyire semminek, pedig kapitt már drágább dolgot tőlem, sőt, együtt élünk, nem fillérezgetünk. De ötletes, személyes, poénos, szórakoztató ajándékot kapott. Úgy örült, mint egy kisgyerek.

2023. dec. 28. 22:48
 10/14 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem errol szol. De jol esne ha tudnek en is adni neki valami “nagyobbat” én ugy nyugodnek meg. 😊
2023. dec. 28. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!