Ki mennyit nyert már sorsjegyen? És melyik fajta volt az? És lottót nyertetek már?
Valami arany kaparós sors jegyen nyertem 10 ezer forintot,életem legnagyobb nyereménye volt 😅
Egyszer még régen a nagy ápámmal eltalátuk a totót 13+1 ,azt hittük milliókat nyerünk,erre annyian találták el ,hogy alig fizetett valamit 😅
Sorsjegyet sosem veszek, de régebben egy rövid ideig elég unalmas melóm volt, így lottózgattam sms-ben.
Egyszer be is jött, lett egy ötösöm.
Csak az a gond, hogy a skandinávon...
Lottón eddig 1500-2000 Ft között nyertem amikor eltaláltam pár számot. Kaparóson mindenfélével játszottam de max csak az árukat vagy annak dupláját sikerült visszanyernem.
Kenón nyertem kb 13 évvel ezelőtt 60 ezret, és ez volt eddig a legnagyobb nyereményem szerencsejátékon.
Hasonlóan a korábbi válaszokhoz: nem játszom rendszeresen, de ötöslottón volt párszor két találatom, ami 1-2 ezer forint közötti összeget jelentett általában, ennél nagyobb soha. Hatoslottón is legfeljebb 2 találatom volt, de az nem fizet semmit :)
Kaparós sorsjegyen a szelvény árát vagy pár száz forinttal többet gyakran nyerek, illetve egyszer a BlackJack kaparóssal nyertem 10 ezer forintot, ez volt eddig a legnagyobb nyeremény.
Egy rokon anno valami sorsoláson tárgynyereményt (talán egy hifi tornyot, még valamikor a 80-as évek végén), meg anyu egyszer egy nagyképernyős tv-t. Egy ismerősömnek meg 4 találata volt az ötöslottón, valami 1 millió körüli összeget fizettek neki úgy 10 éve, ő akkor autót vett belőle.
Én minden héten nyerek a lottón annyit, amennyit nem költök el rá. Ez éves szinten hatalmas összeg megtakarítást is jelenthet.
Fogalmam sincs mennyibe van most egy lottó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!