Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ki mennyit nyert már sorsjegye...

Fruzsica kérdése:

Ki mennyit nyert már sorsjegyen? És melyik fajta volt az? És lottót nyertetek már?

Figyelt kérdés
2023. dec. 26. 02:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
72%

Valami arany kaparós sors jegyen nyertem 10 ezer forintot,életem legnagyobb nyereménye volt 😅

Egyszer még régen a nagy ápámmal eltalátuk a totót 13+1 ,azt hittük milliókat nyerünk,erre annyian találták el ,hogy alig fizetett valamit 😅

2023. dec. 26. 07:05
 2/17 anonim ***** válasza:
57%
13.000 Ft volt a legnagyobb nyereményem, pedig nem vagyok kispályás kaparósozó, már nem tudom melyik volt, de már nem kapható az a fajta.Lottózni nem lottózok, a páromnak egyszer volt hármasa, 30.000 Ft-ot nyert.
2023. dec. 26. 07:20
 3/17 anonim ***** válasza:
72%

Sorsjegyet sosem veszek, de régebben egy rövid ideig elég unalmas melóm volt, így lottózgattam sms-ben.

Egyszer be is jött, lett egy ötösöm.

Csak az a gond, hogy a skandinávon...

2023. dec. 26. 07:57
 4/17 anonim ***** válasza:
Lottón volt már 3-asom. Sorsjeggyel is sikerült már pár ezret nyerni.
2023. dec. 26. 09:27
 5/17 anonim ***** válasza:
3-asom már többször volt, a legnagyobb nyereményem, hogy egyszer behívtak számhúzónak 6-os lottóra, ott valami 100e körül nyertem.
2023. dec. 26. 09:45
 6/17 anonim ***** válasza:

Lottón eddig 1500-2000 Ft között nyertem amikor eltaláltam pár számot. Kaparóson mindenfélével játszottam de max csak az árukat vagy annak dupláját sikerült visszanyernem.

Kenón nyertem kb 13 évvel ezelőtt 60 ezret, és ez volt eddig a legnagyobb nyereményem szerencsejátékon.

2023. dec. 26. 10:25
 7/17 anonim ***** válasza:
Valami kutyáson jó 15 éve, a szelvény árának dupláját nyertem vissza. Nem egy nagy összeg, párszáz forintot. Meg egyszer volt hármasom a hatos lottón, úgy 4 éve. 1490 Ft-ot fizettek érte.
2023. dec. 26. 10:35
 8/17 anonim ***** válasza:
Kaparóson max az árát nyertem vissza. (Soha nem veszek, egy időben divat volt a családban, hogy kaptunk 1-1 db-ot pl a karácsonyi csomagban). A nyerési arány így is vagy 1/10 lehetett az évek alatt. Lottón párszor már volt 2/5, 3/6, tehát a minimum, ennél nagyobb soha. De elvétve csak. Itt valahol 1% alatt van a nyerő szelvények aránya sok éves átlagban
2023. dec. 26. 11:44
 9/17 anonim ***** válasza:

Hasonlóan a korábbi válaszokhoz: nem játszom rendszeresen, de ötöslottón volt párszor két találatom, ami 1-2 ezer forint közötti összeget jelentett általában, ennél nagyobb soha. Hatoslottón is legfeljebb 2 találatom volt, de az nem fizet semmit :)

Kaparós sorsjegyen a szelvény árát vagy pár száz forinttal többet gyakran nyerek, illetve egyszer a BlackJack kaparóssal nyertem 10 ezer forintot, ez volt eddig a legnagyobb nyeremény.

Egy rokon anno valami sorsoláson tárgynyereményt (talán egy hifi tornyot, még valamikor a 80-as évek végén), meg anyu egyszer egy nagyképernyős tv-t. Egy ismerősömnek meg 4 találata volt az ötöslottón, valami 1 millió körüli összeget fizettek neki úgy 10 éve, ő akkor autót vett belőle.

2023. dec. 26. 12:15
 10/17 anonim ***** válasza:
32%

Én minden héten nyerek a lottón annyit, amennyit nem költök el rá. Ez éves szinten hatalmas összeg megtakarítást is jelenthet.

Fogalmam sincs mennyibe van most egy lottó.

2023. dec. 26. 13:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!