Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valaki rendelt már Fahlo-ról...

Valaki rendelt már Fahlo-ról vagy ClubOcean-ról?

Figyelt kérdés
Ajándéknak szánnék egy ilyen bálna/elefánt nyomonkövetős karkötőt, de nemtudom, hogy mennyire működik. A Fahlo-ról jobb véleményem vannak, viszont a ClubOceanos karkötők jobban illenének az ajándékozottnak. Mik a vélemények, akik már rendeltek innen?

#rendelés #karkötő #Fahlo #ClubOcean #Állat nyomonkövetés
2023. dec. 22. 16:28
A kérdező szavazást indított:
Fahlo megbízható
ClubOcean megbízható
Mindkettő megbízható
Egyik sem megbízható
2 szavazat
 1/4 anonim válasza:

Sziaa!! Pont most nézem én is! Szerintem a Fahlo megbízhatóbb, mert több oldalon is olvastam, hogy a club ocean, és más oldalak csalnak, és ott ajánlották a Fahlot

Szerintem ha választani kell, akkor mindenképpen onnan nézz, ha nem szeretnél olyanokat támogatni, akik csalnak, és az állatok védelmét szolgáló szervezeteket helyezed előtérbe! Sok szerencsét, én is a Fahloról szeretnék rendelni!:)

2023. dec. 22. 17:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, én is ezt olvastam, csak a Club Oceanon jobban tetszenek a karkötők, de inkább biztosra megyek 😁
2023. dec. 22. 19:17
 3/4 anonim válasza:
Szia! Megjött a karkötő? És működik? Én is szeretnék rendelni, de nem ismerek senkit aki már rendelt volna
júl. 21. 12:22
 4/4 A kérdező kommentje:

Szió.

Végül cluboceanrol rendeltem és igen, megjött, a bálnácska meg vígan úszik, nem minden nap tudod lekövetni, de mindig látod mennyit haladt és merre 😊

aug. 2. 12:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!