Aliexpress rendelésnél hogyan tudom visszaküldeni a terméket úgy, hogy az eladó fizessen?
Kaptam egy hibás terméket, visszaküldés nélküli visszatérítést igényeltem meg, mert tudtam, hogy egy vagyon a visszaküldés.
Az Aliexpress úgy döntött, hogy küldjem vissza, igazoljam a feladást nyomkövetési kóddal és majd akkor kapok visszatérítést. Az is benne van a döntésben, hogy az eladó fizeti a visszaküldés árát.
Az eladó megadott egy kínai címet. Posta kalkulátora szerint kb. 2x-e a visszaküldés ára, mint amennyit a termékért fizettem.
Ha feladom a csomagot, hogyan, mikor fogom visszakapni ennek a magas postaköltségnek az árát?
4-es ezt nem igazán értem. Most a szállító cégnek jelzed vagy a központon keresztül intézed?
Amit én rendeltem, nem szállítás során sérült meg, hanem már karcosan, lepattanva adhatták fel. Ezzel a rendeléssel már így jártam, így is lehet használni, csak drága ilyen állapotért cserébe. De a jövőben érdekel, hogyan tudom megoldani, ha mondjuk a hirdetéstől jelentősen eltér a kapott termék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!