Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Rendelt valaki mostanában az...

Rendelt valaki mostanában az Alzatól?

Figyelt kérdés

Ha jól értem minden rendelésre adnak egy karácsonyi kedvezménykódot további vásárlásokra, a kérdésem azt, hogy ezt azonnal meg is küldik emailben vagy a termék átvételekor?

Fontos lenne, mert amit vennék a kedvezménnyel meg kéne hogy jöjjön karácsonyig.

Esetleg valaki meg tudná osztani a kedvezménykódját privátban? Ha nem akkor rendelnék valami apróságot, mert kinéztem vmit, ami kuponos...

2023. dec. 17. 10:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Úgy pár tízezren biztosan.
2023. dec. 17. 10:07
 2/11 A kérdező kommentje:
Én is unatkozom, de annyira nem mint Te :)
2023. dec. 17. 10:11
 3/11 anonim ***** válasza:
15%

Mindenki ugyanazt a kodot kapja.

Amugy mekkora koldusnak kell mar lenni hogy ismeretlenektol kuncsorogj kedvezmenykodot?

2023. dec. 17. 10:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Alzánál vagyok, igaz a cseh központban. Nincs semmiféle egységes kedvezménykódunk, ezek egyedileg vannak kigenerálva, és csak egyszer használhatóak fel. A kérdésben feltett információja honnan származik?
2023. dec. 17. 11:31
 5/11 A kérdező kommentje:

Milyen információm származik honnan?

Annyit szeretnék tudni, hogyha rendelek egy zoknit akkor megkapom e még ma a kódot, amit felhasználhatok utána a hűtő megvételére még lehetőleg ma. Mert amúgy nincs szükségem zoknira se semmi másra az alzától így hirtelen. Azt is el tudom képzelni, hogy a kód nem megoszthtó, nem is annyira érdekes. Egyébként Alza infoja az akcióról azt írja, hogy a kód akárhányszor felhasználható, szóval ezt ön is valószínűleg rosszul tudta-vagy Mo-n máshogy van.

2023. dec. 17. 11:41
 6/11 anonim ***** válasza:
56%

Az eredeti kampányunk szerint a kódokat nem emailben küldjük, és elözetes vásárláshoz sem kötött, ez a feltételekben sem szerepel, ezért kérdeztem. [link]

[link]

A többször felhasználható kódok pedig fel vannak tüntetve a magyar honlapon is, de akkor vásároljon zoknit, ha gondolja.

2023. dec. 17. 12:09
 7/11 A kérdező kommentje:

"A 10, 15 vagy 20%-os kedvezményért („Kedvezmény”) nem kell mást tenned, mint megadni a 2023. november 15. és december 22. közötti időszakban a www.alza.hu weboldalon való vásárlásodért automatikus emailben biztosított kedvezménykódot („Kedvezménykód”). A Kedvezmény az alább található Termékek alza.hu oldalon elérhető aktuális árából kerül levonásra a Kampány időtartama alatt."

Van pár egyéb zavaros info a feltételek között (pl. mikor is küldik az emailt a kóddal), de az ön információi nem állják meg a helyüket..

2023. dec. 17. 12:24
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
#8 azok a mindenki szamara elerheto kodok, es csak bizonyos termekek eseteben lehet oket alkalmazni (amivel kb. elerik a mindenhol mashol amugy atlagosnak tekintheto arat).
2023. dec. 17. 12:26
 9/11 anonim ***** válasza:
56%
#8 rendben, akkor az információm nem állják meg a helyüket. Sajnálom, hogy Önnek zavarosak a feltételek, de ha nem érti a százalékos kedvezményeket, akkor lépjen kapcsolatba a helpdeskkel, szívesen elmagyarázzák Önnek.
2023. dec. 17. 12:39
 10/11 A kérdező kommentje:

Ezt is írták:

"Még nincs kedvezménykódod? Semmi gond! Vásárolj bármit értékhatár nélkül az Alzánál és azonnal küldjük neked is a kódokat e-mailben."

Rendeltem valamit és persze nem kaptam kódot. Rákérdeztem az ügyfélszolgálatnál, elmondták, hogy csak átvétel után küldik, az meg nekem késő.

Az kellemes meglepetés, hogy az ügyfélszolgálatuk elérhető volt vasárnap, de a kampányuk félrevezető kicsit.

2023. dec. 17. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!