Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valakinek kellett mostanában...

Valakinek kellett mostanában Sheinről rendelt csomagért vámot fizetni?

Figyelt kérdés

Kaptam egy sms-t, miszerint nem engedik át a csomagomat, ha nem fizetem meg a vámot. Nem írt semmi konkrétat az sms, csak egy csomagazonosítót, amit én magamnál sehol sem találtam, illetve egy linket, ahol a vámot találom meg utalni tudok az international parcel service oldalán.

Nem utaltam semmit, én úgy tudom shein küldeményt nem vámolnak, eddig egyszer sem történt velem ilyen. A Sheinen trackingben se jelzett semmi ilyesmit, emailt sem kaptam.

Tényleg megtörténhet, hogy sheines küldeményt megvámolnak? Vagy ez vmi átverés, telefonszámhiba volt? Máshonnan nem várok csomagot.

2022. okt. 14. 14:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Minden EU-n kívülről érkező csomag vámkötekes, ha az értéke 150eur felett van, ez teljesen független attól, hogy Shein, vagy máshonnan rendelsz.

Ha nincs semmi egyértelműen azonosítható leírás, ami a rendelt csomagodra vonatkozna, akkor elképzelhető, hogy lehúzós átverés.

2022. okt. 14. 15:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem volt az értéke magas, sőőt csak 10 euro. Ezért se értem...
2022. okt. 14. 15:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem ebayről rendelt cuccért kellett vámot fizetni, és az is egy 5000 ft-os összeg volt...
2022. okt. 14. 16:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Közben kiderítettem, hogy scam volt.
2022. okt. 14. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!