A posta már nem dob be értesítő cetlit vagy kamu?
Ma reggel 7-kor sms-t kaptam, hogy van egy xy számú rendelésem és vegyem át a postán és január 10-ig átvehetem.
Házhoz szállítást kifizettem és mindig otthon vagyunk és nem is jött a postás és nem is hagyott olyan cetlit sem.
Futa ez az sms.
Már így küldözgetnek vagy ez kamu dolog???????.
megnéztem a postai dolgokat és elvileg jó a telefon szám.
06-30-344-4987
Nálam is ugyanez volt, ugyanez a telefonszám, sms-t küldtek és nem dobtak be értesítőt. Nem volt kamu, igazi csomag volt (ebayről rendeltem). Bementem a postára, mutattam az sms-t, mondták mennyi a vám, kifizettem, odaadták a csomagom.
Meg sem kísérelték kézbesíteni, hiába voltam itthon. Nem először fordult elő, kényelmetlen, de ez van.
Akkor lenne kamu, ha lenne az sms-ben egy gyanús link, hogy kattints és fizess.
Ha csak sima csomagszám és átvételi határidő, és tényleg vársz csomagot, akkor irány a posta.
köszi mindenkinek, főleg az uccsónak.
joomtól rendeltem kínai csomagot.
a joom nem írta, hogy vámot is kell fizetnem. Én előre utaltam paypalon.
akkor vámra is számítsak?
te mennyit fizettél vámra?
én 3 csomag 3D falmatricát rendeltem.
neked megírták h vámot kell fizetned?
Ha postán maradó küldeményről van szó, akkor a posta nem viszi ki címre.
Sokat rendelgetek külföldről is, belföldről is. Nekem néha külföldről rendelt csomagoknál volt ugyanez. A címemet megadtam rendeléskor, értelemszerűen oda vártam a csomagot. De valamiért mégis postán maradóként lett feladva (és a külföldi partner ezt nem kommunikálta), vagy a posta önkényesen akként kezelte - ezt nem tudom.
#9 Vannak bizonyos külföldi csomagok, amiket a posta postán maradóként kezel, valami mérethatárra hivatkoznak. Mert elvileg postaládába bedobható küldeményről lenne szó, mivel a külföldi valójában nem csomagként, hanem prime levélként adja fel, csak hát a nagyobbak nem férnek be a ládába.
Ha viszont belföldi MPL üzleti csomag házhoz szállítással, és nem viszik ki 2x, akkor jelenteni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!