Ügyfélkapun leadtam a családi adókedvezményes nyomtatványt, október 25-én, azóta sem történt semmi utalás. Viszont küldtek emailt hogy továbbították a munkáltatóm felé. Ilyenkor mi a teendő, kit lehet ezügyben keresni utána járni miért nem utalnak?
Ez érthető, esetleg mivel én 30 év alatti anyuka vagyok és nem vonnak SzJA-t most jelenleg még táppénzen vagyok mivel várandós vagyok, nem lehet hogy ez a kettő ütközik és a kettő nem érvényesíthető egyszerre?
Mármint a 30 év alatti anyák kedvezménye, és a családi adókedvezmény? Mivel mindkét nyomtatványt elküldtem.
Köszönöm szépen a válaszát sokat segített. Mert a munkahelyemen is mondták persze nyugodtan küldjem el mindkét nyomtatványt.
Jó hogy tájékoztattak...
Hát ez jó kérdés, kitöltöttem amit kért a nyomtatvány, ilyennel nem találkoztam hogy választható hogy miből érvényesítsék.
Nem tudom már nem is értem.
Volt egy olyan pont, hogy nyilatkozom, hogy nem kérem a családi járulékkedvezmény havi összegének érvényesítését. Ide tettél ikszet vagy nem?
Ha nem tettél, akkor járulékból jár a családi kedvezmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!