Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Pooolse megbízható? ( kripto...

Pooolse megbízható? ( kripto kereskedes )

Figyelt kérdés
Leinformálható elég sokan szavaznak neki bizalmat. Magyar ceg magyar tulajdonos nevet arcat adja hozza. Minden szep meg szuper de mivan ha fel ev mulva betunnek? Ki mennyire nezett utana? Mert nyilvan ma mar egy csalast akkor tudnak a legjobban eladni ha ugy nez ki mintha hiteles lenne

#Pooolse
2023. dec. 7. 03:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
Misrt hasznalnad oket? Mindenben szarabb mint a kraken...
2023. dec. 7. 04:20
 2/13 A kérdező kommentje:
Szerintem te nen tudod mi az a pooolse
2023. dec. 8. 04:22
 3/13 anonim ***** válasza:
Linkeld és megnézzük mi az!
2023. dec. 8. 08:17
 4/13 anonim ***** válasza:

Rágugliztam... Elindult a magyar kripto-triplázó piramisjáték?

Gratulálok!

2023. dec. 8. 08:23
 5/13 A kérdező kommentje:
4-es, miert nem nezel elobb utana? Jelenleg 25k$-al vagyok bent. Eddig termeli.
2023. dec. 9. 01:21
 6/13 anonim ***** válasza:
2 het mulva összeomlik es akkor nem fogja :))
2023. dec. 9. 02:59
 7/13 A kérdező kommentje:
Összeomolhat akkor meg nyilvanos a tulajdonosai. Fussanak..!
2023. dec. 9. 06:53
 8/13 anonim ***** válasza:
Sok eszed van, gratualok, tipikus gyakoris analfabeta :))
2023. dec. 9. 06:59
 9/13 anonim ***** válasza:
Kamu kérdés. Tudod ki tenne ebbe pénzt...
2023. dec. 9. 11:04
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Tudod ez a probléma az ilyen többszintű Affilate cucokkal. Benne vagy 25K-val, nem is értem... aztán a GYK-n kérdezed, hogy megbízható-e, nyilván hátha eltudod sütni a reflinked.

Ha már kriptóra van annyid amit nem sajnálsz, nézz már azért utána, hogy 25K-ból, ha akkor vetted volna amikor a Poolse-be raktál, mennyid lenne most ha egyszerűen berakod BTC-be, ETH-ba, Solana-ba vagy ADA-ba.

A Tradensea robotja van a szolgáltatás mögött, kb belevásárol a zöld gyertyákba és ha ellene megy a piac nem realizál veszteséget. Itt annyi van csak hogy amíg a szolgáltatás mögött álló bot némi törődést meg kereskedői tudást igényel, addig a ráépülő szolgáltatás nem.

Mellesleg bár ugye a marketing a 3x-re hajaz, a 3x egyébként egy korlát mert ekkora nyereséget lehet maximum kivenni a megvásárolt NFT segítségével, ami még csak nem is a tárcádon van, de meg sem mutatják, mondván céges tárcán van és a cég üzleti titka. Az apróbetűsbe persze leírják, hogy igazából nem ígérnek semmit.

Aztán még hosszasan sorolhatnám. Hogy amikor beszorulnak egy pozícióba, akkor lényegében az új belépők pénzéből kereskednek. Jelenleg egy 2 hónapos időszakra egy olyan piacon tudnak eredményeket felmutatni ahol még kb a hallott projektek is mennek.

Azt mondod sokan szavaznak bizalmat nekik és sokunk nem. Ha üzleti célból véleményt kérsz, akkor bizony megesik, hogy lesz olyan aki leírja a negatívat is.

Nézd sem maga a kereskedési csatorna, sem maga ez a botos platform nem tud lázba hozni és ezeket messzire kerülöm pláne pár százdollár feletti összegekkel. Arra jó lehet hogy valaki aki kriptózik és portfoliót épít a kockázatok és mellékhatások megértése és mérlegelése mellett, beteszi a portfoliójába, de azért szerintem senkinek nem kellene dollár ezreket vagy tízezreket belerakni. De ugye a kriptóban amúgy sem az alapján döntünk amit a GYK oldalon olvasunk.

2023. dec. 10. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!