Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Forex átverés? Esett valaki...

Forex átverés? Esett valaki az áldozatává? Megbízható vagy átverés?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Érdeklődnék egy bizonyos Continental Capital Group nevű cég, azon belül George Perez nevű forex kereskedőről, hogy valaki találkozott-e velük.

Instagrammon vette fel velem a kapcsolatot.

2023. jan. 19. 16:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon komoly lehet.
2023. jan. 19. 16:11
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Gondolom ígért vagy 100%-os hasznot?! :D
2023. jan. 19. 16:25
 3/11 anonim ***** válasza:
68%
Nem átverés a Forex. Teljesen legálisan szabadítanak meg minden pénzedtől.
2023. jan. 19. 21:47
 4/11 anonim ***** válasza:
80%

Csak a buta embereket szabadítja meg a pénzétől a forex.

Értelmesebbek diverzifikálnak, kezelik a kockázatot, s nyereségesen kereskednek, akár skalpolnak, daytradelnek vagy épp swingben kereskednek.

Attól, hogy rendelkezünk szikével, agyműtétnek sem állunk neki hozzáértés nélkül, így forexen kereskedni sem kezdünk el hozzáértés nélkül, csak azért, mert letöltöttük a laptopra a metatradert.

2023. jan. 20. 00:16
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Maga a Forex nem átverés, csak érteni kell hozzá akkor is, ha éppen szignál szolgáltatást vásárolsz.
2023. jan. 20. 10:07
 6/11 anonim ***** válasza:
11%
4-es, ha valóban értenél hozzá, nem írnál ilyeneket.
2023. jan. 20. 11:15
 7/11 anonim ***** válasza:
57%

hatoska, leülhetsz. :D :D :D

Igazad lehet, 14 éve (elég jól) élek abból, amihez nem értek...

Biztos csak szerencsém volt, amikor ezalatt a 14 év alatt többet kerestem forexen, mint amennyit te és a családod valaha fogsz a mókuskerékben...

Inkább ne írj, csak olvasgass, jobb lesz tőle a világ!

2023. jan. 20. 13:24
 8/11 anonim ***** válasza:

"Érdeklődnék egy bizonyos Continental Capital Group nevű cég, azon belül George Perez nevű forex kereskedőről, hogy valaki találkozott-e velük."

Miért nem előtte tetted fel a kérdést mielőtt betoltad a lóvét? Ja, hogy kapzsi voltál, hogy gyorsan megszeded magad, mert Mr. Perez pont téged talált meg. Micsoda szerencse!

Engem egy "szerencsés lottónyertes" talált meg, hogy random embereknek szétosztja a nyereményét, nekem is küld 10000 dollárt, ha küldök neki először 70-et "költségekre". Szerinted küldtem?

2023. júl. 7. 09:42
 9/11 anonim ***** válasza:

7-es, a vitakultúrádból ítélve elég tanulatlan lehetsz, szóval nem hinném, hogy jobban keresel mint én. Nem tudsz rólam semmit, de állítod, hogy te vagy a jobb.

Képzeld, én is elvégeztem egy Forex-tanfolyamot, és volt is demoszámlám évekig. A férjem pedig robotokat ír. Szokott keresni vele, de sokat nem, elvileg nem is támogatott. Lehet elemezgetni a trendeket, meg berajzolgatni a Fibonacci-vonalakat stb, de aztán lesz valahol egy földrengés, amit senki nem tud előre, és bukod az egész pénzed. Ráadásul a bróker azért elkövet mindent, hogy megszabadítson a pénzedtől. Olyan is volt, hogy egy társaság, talán az Alpari, már nem emlékszem pontosan elment az ügyfelek összes pénzével, azóta is sírhatnak utána.

Én nem állítom, hogy nem lehet belőle megélni, hiszen a brókerek elég jól megélnek belőle. De nem javasolnám, hogy az egyszeri gyakoris ember nekiálljon, és befektesse minden pénzét, már állítólag milyen jól meg lehet belőle gazdagodni. Ja, a bennfenteseknek biztosan, de a hétköznapi embereknek nem.

2023. júl. 7. 16:00
 10/11 anonim ***** válasza:

@9

"elvégeztem egy Forex-tanfolyamot, és volt is demoszámlám évekig"

Igazad van, ez sokkal magasabb szint, mint az, hogy 15. éve a kereskedésből élek.

"és bukod az egész pénzed"

Ha ez nálad így működik, akkor kár volt egyetlen percet is a forex-tanfolyamba ölnöd. Kockázatkezelésről, pozícióméretezésről és hasonlókról egyébként nem esett szó azon a tanfolyamon?

"elég tanulatlan lehetsz, szóval nem hinném"

Az, amit te hiszel, az téged minősít. Akkor is, amikor köszönő viszonyban sincs a hited a valósággal.

Semmi gond, engem full hidegen hagy, hogy te milyen hitben ringatod magad...

2023. júl. 7. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!