Az Allyos egy átverés?
Állandóan feldobja a youtube az Allyos reklámját, és kecsegtetőnek tűnik. Az azonban óriási figyelmeztető jel, hogy a Play áruházban az Allyos alkalmazásnál az 5*-os értékelések mind már törölt, generált kamu profilok. Valós személy nem értékelte 5*-ra.
Nektek mi a véleményetek vagy tapasztalatotok?
Én nemrégóta használom, eddig kisebb értékű dolgokat sikerült megvennem 1, illetve 2 dollárért, Cinema City jegyet, meg Milka csokit. Nekem eddig nagyon tetszik, meg is érkeztek rendben a cuccok. Bedobsz valamekkora összeget a fent lévő termékekbe, és ha szerencséd van akkor te veheted meg, annyiért amennyivel beszálltál. Ha meg nem, akkor le tudod vásárolni ugyanezt a pénzt az appon belül. Benne vagyok most pár nagyobb értékű dologban is, remélem hamarosan összejön közülük is pár. :) Nekem eddig tetszik.
Hogy az értékelésekkel mi a helyzet azt nem tudom, azt írták párszor, hogy ez már egy másik verziója a cuccnak, régebben elvileg máshogyan működött az egész, meg kellett is javítani rajta sokat. Én a mostani verziót használom, eddig szerintem baromi jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!