Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyire lennél mérges, ha 1...

Mennyire lennél mérges, ha 1 számod hiányozna a lottón telitalálat helyett, és milliárdok helyett nyernél 1-2 milliót?

Figyelt kérdés

A skandin a sokszáz millió helyett fizet a 6 találat általában 200-300 ezret.

A hatoson az 5 találat 300-400 ezret.

Az ötösön a 4 találat 1-3 milliót.

Mit éreznél, ha ez megtörténne veled?

Rendszeresen látni, hogy hetente 50-100 ember van ilyen szituációban.

Nem vagyok gazdag, megbecsülöm a kicsit is, de nekem nagyon rosszul esne, ha ilyen történne velem. Statisztikailag erre is annyira kicsi az esély, hogy elmenne a kedvem teljesen a folytatástól (nem mintha rendszeresen játszanék, de néha megadom az esélyt)

Párszáz ezer ft egyáltalán nem dob földhöz, meg merem kockàztatni, hogy szinte semennyi örömöt nem vàltana ki.

1-3 millió már nem rossz, örülnék neki nagyon, de semmi lényeges dolgot nem tudnék venni belőle. Házra kevés, telekre is, még talàn autóra is. Talán lekötném állampapírba, de lényegesen nem lennék sokkal előrébb, hogy hamarabb tudjak ingatlant vásárolni.

Annyira mérhetetlenül drágult minden az elmúlt 5-10 évben, hogy a nem telitalálatos szelvény bennem biztosan negatív érzéseket keltene.

Bennetek ez hogyan zajlana le?

2023. dec. 2. 23:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%

Velem konkrétan megtörtént, egészen pontosan skandin pár éve nyertem ~300-at egy hatos találattal. Akkor a teli találat ~150 millió környékén volt, ráadásul az utolsó szám nem is volt messze.

Nyilván átfut az ember agyán az, hogy mi lett volna, ha… de ennél jobban nem érdemes túlgondolni. Ez akkor kb. egy havi fizetésem volt, nyilván életszínvonalbeli különbséget nem jelentett, de a nyaralásunk nagy részét fedezte.

Őszintén mondhatom, hogy azóta soha egy másodpercig se gondolok vissza erre úgy, hogy “pedig mennyivel más irányba is mehetett volna az életem”. Nyilván ez alkati kérdés is, de számomra ez mindig csak játék volt, soha nem ebben kerestem se a boldogság se az anyagi függetlenség zálogát.

2023. dec. 3. 00:36
 2/11 A kérdező kommentje:

Nagyon jó hozzá állás, sajnos nekem rengeteg évet és energiát elvett a nyerni akarás, de tetszik amit írtál, én is átállok hasonló gondolkozás módra!

Megkérdezhetem, hogy saját vagy gépi számokkal lett hatosod?

2023. dec. 3. 01:19
 3/11 anonim ***** válasza:
41%

Semennyire!

A fél nyereményemből elutaznék Afrikába vagy latin amerikába, a másik feléből kaparóst vennék !

2023. dec. 3. 02:45
 4/11 anonim ***** válasza:
43%
Miert lennek merges? A lotto pont azert van hogy remenyt keltsen...
2023. dec. 3. 05:12
 5/11 anonim ***** válasza:
33%
Ritkán lottózom, de egyszer még a sorsolást is megnéztem. Alapból nem nyertem semmit, de a plusz húzás, ami a szelvényszámra ment (nem tom hogy hívják ezt) az utolsó szám kivételével rendben volt. Tök érdekes volt végignézni, hogy kb 10 szám egymás után kijön. Annyi szépséghibája volt a dolognak, hogy ezt a pluszt húzást nem kértem és nem fizettem ki:)
2023. dec. 3. 06:22
 6/11 anonim ***** válasza:

Soha nem lottózok, így minden héten nyerek annyit, amennyit ilyen szarra költöttem volna.

Szóval ha valaki nyer 1-3 milliót, akkor nem az jut eszembe hogy huu nyerhetett volna milliárdot is, hanem az, hogy kerülhetett ez neki kb 20 évébe, meg rengeteg pénzébe.

Ki lehet számolni ki mennyit költött 20-30 év alatt lottóra, aztán ezt szépen le is vonhatja a nyereményéből ha egyáltalán nyert.

És tényleg, 1-3 millió szarra sem elég. 3 havi nyugati minimálbér.

A lotto a hülyék adója.

Az izgalom és remény részét azt megértem, de pl. nekem nincs szükségem ilyesfajta izgalomra, mert 99,99% hogy nem nyer.

Akkor?

2023. dec. 3. 08:26
 7/11 anonim ***** válasza:
30%
Nyilván egy pillanatig csalódott lennék, de ennyi. Nem azért lottózik az ember, hogy nyerjen
2023. dec. 3. 09:15
 8/11 anonim ***** válasza:
51%
Jól kell ikszelni, s akkor nincs gond.
2023. dec. 3. 12:27
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Semennyire nem lennék mérges. Inkább annak örülnék hogy sok számot eltaláltam.
2023. dec. 3. 13:21
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Semennyire de jo hülye kérdés, gondolom nem megy a matek.
2023. dec. 3. 13:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!