Miért utalnak haza pénzeket a külföldön élő magyarok?
Pl szülőknek törlesztik a tartozást. Ismerek olyat itt kint, akinek a szülei vettek lakást. Kiadnak belőle két szobát, a gyerek meg utalja haza. Ezt el tudom képzelni erősebb verzióban is, vagy úgy hogy ő később lakótársak nélkül él esetleg családdal, dolgozik és küld haza valamennyit cserébe. (ugyanez bármu egyébbel, ahol a gazdag szülők segítenek, adnak "kölcsön")
De lehet a szegényebb eset is. pl nagyon beteg szülő otthon, otthon nem keresne annyit hogy fizessen ápolót, műtétet stb.
Sokan azzal a céllal mennek ki, hogy x összeget megkeressenek egy adott otthoni célra. (Akár lakás, akár egy műtét vagy esküvő, bármi lehet)
Szerintem a legtobb magyar nem kuld haza penzt csak akkor ha a gyerekei vagy a parja lakik otthon es nekik kell. Nekem nincs Magyarorszagon se parom, se gyerekem, igy nem kuldok haza penzt. A szuleim eltartjak magukat es nem tartozok nekik semmivel, sot semmi tartozasom nincs Magyarorszagon.
Eleve a legtobb magyar keves fizetessel kezd kulfoldon, amibol nem tud hazakuldeni. Eleinte en is olyan keveset kerestem hogy hetvegen is mentem dolgozni hogy legyen eleg penzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!