Jár nekem segély?

Figyelt kérdés
Sziasztok, én kaphatok bármiféle segélyt, ha még sose volt munkám, és nem is találok? Gyerek nincsen, nem is lesz.

2023. nov. 30. 22:14
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Hány éves vagy?
2023. nov. 30. 22:19
 2/10 anonim ***** válasza:
47%
Nem. Arról nem az állam tehet hogy egy aluliskolázott, senkinek nem kellő csődtömeg vagy.
2023. nov. 30. 22:38
 3/10 anonim ***** válasza:
ebben az országban nem.
2023. nov. 30. 23:48
 4/10 anonim ***** válasza:
Rászorultsági alapon maximum önkormányzati segély jár(hat).
2023. dec. 1. 04:31
 5/10 A kérdező kommentje:

1.~ 18 vagyok

4.~ Olyat találtam, hogy "rendkívüli települési támogatás", és ahhoz nincs valami sok kritérium, akkor azt kaphatnám?

2023. dec. 1. 05:46
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha a család szegény, akkor ha éhen vesztél, kaphattok talán temetési segélyt.

Kinek mit intézett a kormánya! "Csak a Fidesz! Éljen a Fidesz!"

2023. dec. 2. 00:23
 7/10 anonim ***** válasza:

Rendkívüli települési támogatás:

Létfenntartást veszélyeztető rendkívüli élethelyzet, vagy tartósan létfenntartási gonddal küzdő személyek támogatása.

Mivel ez önkormányzat által folyósított támogatás, ezért a saját önkormányzatodnál érdeklődj, hogy ők milyen feltételek esetén nyújtanak ilyen támogatást. Önkormányzatonként eltérő lehet a támogatás feltétele és összege is.

Apukám meghalt. Anyám és én külön településen élünk. Nálunk 10 ezer forintot adnak támogatásként, ha közeli hozzátartozó hal meg (500 lelkes falu). Anyáméknál 75 ezret adnak ugyanezért (20 ezres város). Nyilván anyám igényelte meg a lakóhelye szerinti önkormányzatnál. Gondolom, ez érthető és logikus.

A történetemmel az önkormányzatoknál lévő különböző anyagi lehetőségekre akartam felhívni a figyelmet. Ezért érdeklődj a saját önkormányzatodnál.

2023. dec. 2. 05:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Neked max egy verés járna, akkor lehet nem lenne büdös a munka utána...
2023. dec. 2. 13:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem kapsz semmit! Ergye dolgozni.
2023. dec. 2. 14:21
 10/10 anonim ***** válasza:

Ezt írta a kérdező:

"... ha még sose volt munkám, és nem is találok?"

Emiatt nyilván szorult helyzetben van. Akkor ne támadjátok, ha már segíteni nem tudtok neki!

2023. dec. 3. 05:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!