A hamisított focimezekkel való kereskedésből lehet bajom?
Vettem Vinted-en egy teljesen eredetinek kinéző (adidas jel is van rajta), de így utólag az ár alapján hamisított focimezt. El akarom adni a rossz méretezése miatt. Lehet belőle bajom?
Hogy jön rá egyáltalán a Vinted, ha "hamisított" cuccomat árulok? Csak ezt az egyet szeretném továbbadni, mert túl szűk rám, csak nem veszik észre...
De ha valaki vesz egy hamisítványt (ezesetben én), majd abban a a hitben adja el, hogy eredeti, akkor ebből mekkora baja lehet ebből? Letilt a Vinted, vagy (hülyén hagnzik), de akár rendőrségi ügy is lehet belőle?
És ha ugyanúgy néznek ki, mint az eredeti, akkor, hogy a francba jönnének rá, higy hamisítvány?
Lehet túlizgulom, csupán szeretném a teljes képet látni.
Előre is köszönöm.
A kérdésed hamisított focimezekkel való kereskedésről szól, a kereskedés folyamatos tevékenységet jelent profitszerzési céllal.
Ha egyetlen mezt akarsz eladni, az nem kereskedés.
Szuper, véletlenül elírtam, de így mi a helyzet?
Illetve most már kíváncsiságból, az ilyen kereskedőket hogy büntetik, gondolom rendőrségi ügy is lehet belőle, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!