Nyilván átverés.
Gondolom ilyen a hirdetés:
Hahó bugrisok! Tudok a semmiből pénzt termelni de nem hagy nyugodni hogy egyedül nekem nagyon jó, a sok bugrisnak nincs ebben része, úgyhogy adjatok nekem pénzt és abból még többet termelek nektek is!
Nem indexes cikk volt.
Egyszerűen csak csináltak egy kamu oldalt, amire lemásolták az index külső designját hogy tévedésbe ejtsék az embert, mintha tényleg egy igazi indexes cikk lenne, hogy ezzel csináljanak hamis önigazolást.
A manapság nagyon pörgő netbankos átverés is így mennek, hogy 1:1-be lemásolják a bankok weboldalát, és ott próbáljá kicsalni gyanútlan emberek netbank adatait.
Igen úgy értem, hogy úgy nézett ki mint egy indexes cikk. Egyből rá is keresetem az indexen mert kíváncsi voltam de sehol semmi.
Ezért nem is értettem amikor néhány éve Ausztrália meg akarta adóztatni a facebookot ezért lezárták a facebookot Ausztráliában, vagy csak akartákn emtudom de mindenki pánikban volt, hogy hogy fog házzá férni a hírekehez. Nem is értettem, mintha a hír csatronáknak nem lenne saját oldaluk. Én sosem nézem a facebookot. Most tettem fel egy hirdetést a marketplacere mert ajánlották. Ezért láttam ezt is, de a hirdetéséemre eddig csak három csaló jelentkezett. el akarták hitetni, hogy használt bútort akar venni valaki akinek Washington a címe és se ismerős se postolása (bár utóbbi kettő rám is igaz :). De küldte volna a linket a fizetéshez meg a futárt, a nélkül, hogy megnézné az árut.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!