Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tiltottak már le valakit...

Tiltottak már le valakit Vinteden?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor miért? Érdekelne.

Szerintetek azért letilthatnak, ha kétszer rakom fel ugyanazt (más képekkel és szöveggel) vagy ha egy valódi ember arcát állítom be profilképnek (egy mémet)?

+ nektek volt olyan, hogy letiltottak, majd a letiltott eszközről/böngészőből nem tudtatok új fiókot létrehozni vagy egy másikról bejelentkezni, mert az IP-cím (vagy tudom is én mi) miatt azt is letiltotta?

Tapasztalatok?

2023. nov. 29. 19:57
 1/4 anonim válasza:
Igen, letilthatnak mert ugyanazt a ruhát teszed fel. Ha letiltanak, nem tudsz új fiókot létrehozni mert valóban az IP-címed nézik ilyenkor:(
2023. nov. 29. 20:11
 2/4 A kérdező kommentje:

Mármint ha egyszerre van fent ugyanaz kétszer, úgy is? Mert eddig már csináltam párszor, de semmi.

Az meg gondolom teljesen legális, ha leszedem, majd majd újra felrakom, nem.

2023. nov. 29. 20:29
 3/4 anonim válasza:
100%
Igen, ha egyszerre van fent ugyanaz 2×. Ha leszeded, majd újra felrakod, azzal semmi probléma:)
2023. nov. 29. 21:00
 4/4 anonim válasza:
100%
És lehet, hogy azért nem törölte a rendszer ezeket a dupla feltöltéseid, mert nem vette észre, viszont mások jelenthetnek ezért
2023. nov. 29. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!