Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi van most a magánnyugijpénzt...

Mi van most a magánnyugijpénztárakkal? Nem értek belőle semmit, csak azt, hogy az állam nem utal nekik többet.

Figyelt kérdés

Akkor most mi lesz azzal a pénzzel,amit eddig oda fizettem?Vagy jobb az állami?

Semmit nem tudok erről a dologról,jó lenne,ha felhomályositanátok!:)))

2010. okt. 20. 18:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Rólam tudsz valamit? Nem?? Akkor szerintem nekem is átutalhatnád a fizetésed 8%-át...
2010. okt. 20. 18:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

röviden:

az eddig befizetett pénzed ott marad, ahol van, de a fizetésedből ezután is levonják azt az összeget, amit eddig az állam továbbutalt a magánnyugdíj pénztárba, csak most már nem utalja át, hanem beleteszi a költségvetésbe - magyarán ez a pénz elveszik. (talán, egyszer, valamikor vissza fogod kapni, de ez olyan, minmt a kutya vacsorája...)

2010. okt. 20. 19:06
 3/7 anonim ***** válasza:
58%
Novembertől bizonytalan ideig azt a pénzt, amit az APEH a magánnyugdíjpénztárak helyett beszedett, nem utalják át nekik, hanem megy az állami kasszába. Mindezt megfejelte a mi derék miniszterelnökünk azzal, hogy ha most nem élsz majd azzal a lehetőséggel, hogy visszalépsz az állami rendszerbe (amit újra lehetővé tesznek), akkor az életben soha nem látod viszont azt a pénzt (a magánnyugdíj-pénztári számládon), amit levontak tőled. Finom kis zsarolás, nem mondom.....
2010. okt. 20. 19:06
 4/7 A kérdező kommentje:

18:58

köszi,pont rád volt szükségem

2010. okt. 20. 19:09
 5/7 A kérdező kommentje:

Többiek:köszi,ezekre a válaszokra vártam:)

Illetve nem,de ez van,sajnos...........

2010. okt. 20. 19:11
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Kár ezen aggódni, úgyse lesz nyugdíjunk.

Addigra nem lesz aki kitermelje, mert amit most befizetsz azt úgyis elköltik most, addigra meg mindenki elmegy az országból, nem marad senki, csak 2 millió nyugdíjas, meg 8 millió Kolompár :P

2010. okt. 21. 00:02
 7/7 anonim válasza:
Akkor melyik a jobb? Maradni a magánba, vagy átlépni államiba?
2010. nov. 11. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!