Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék pénzt szerezni...

Hogyan tudnék pénzt szerezni online?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok a suli mellett nincs időm dolgozni.
2023. nov. 19. 18:36
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
91%
Miért, online pénzt szerezni lenne időd? xD
2023. nov. 19. 19:25
 2/25 anonim ***** válasza:
62%

Most kaptam ezt a kérdést ask.fm-en egy dél-afrikai valakitől, a kérdésében benne van a te kérdésedre a válasz is, remélem tudsz angolul:

I am 16yrs old I am trying to find an online part-time job but I have no skills any help please? I tried blogging, YouTube, freelancing, BETWAY, didn't work

2023. nov. 19. 19:30
 3/25 anonim ***** válasza:
érdekes, hogy nekem a bloggolás működik. És nem csak aprópénzt keresek vele.
2023. nov. 19. 20:31
 4/25 anonim ***** válasza:
44%

És még el is hisszük, ha teszel egy screenshotot a bankszámlád ide vonatkozó részéről.

2023. nov. 19. 21:32
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Dolgozz hétvégén, kérdező, akkor van időd. Sokan futárkodnak esténként suli mellett pár órát.

Amellett diákoknak ott a nyári szünet megkeresni a tanévre elegendő zsebpénzt. Ha már azt elköltötted egy márkás cipőre, akkor meg no problem, foglalkozz nyugodtan a tanulással, úgyis jön érettségi, felvételi, minden. Majd nyáron melózol.

2023. nov. 19. 21:35
 6/25 anonim ***** válasza:
Korrepetálhatsz online, ha penge vagy valamilyen tárgyból és megírhatod pénzért mások helyett a beadandókat.
2023. nov. 19. 22:01
 7/25 anonim ***** válasza:
#4 Nem érdekel, hogy mit hiszel el vagy mit nem. Bankszámlámhoz meg végképp nincs közöd.
2023. nov. 19. 22:08
 8/25 anonim ***** válasza:
Nem is számítottam más válaszra... Magyarul amúgy blogolás, csak hogy helyesen írd!
2023. nov. 19. 22:19
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

"Hogyan tudnék pénzt szerezni online?"

Kérd el nagyitól a temetésére félretett pénzecskéjét és vegyél belőle Bitcoint. Várd meg, amíg duplája lesz az árfolyama, akkor add el. Máris van egy csomó pénzed, nagyikának meg add vissza szépen a kölcsönpénzt.

2023. nov. 19. 22:27
 10/25 anonim ***** válasza:

"18 éves vagyok a suli mellett nincs időm dolgozni."

Hazudsz! Nem kell annyit csajozni és bulizni és rögtön van időd dolgozni.

2023. nov. 20. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!