Miért éri meg a Revolutnak hogy ha regisztrálok akkor utánam kap valaki 15e ft-ot?
Igen.
Pl ha én nem használom soha többet a kártyám de behívok valakit aki ugyanúgy nem használja akkor csak kifizetett 15.000ft-ot.
Igaz?
Vagy van valami feltétele a 15.000ft-nak?
Az is lehet.
Igazából nem tudok róla semmit.
Csak most van ez a lehetőség és megkapom a felét.
😊😊
De majd utánanézek hogy miben jobb mint a mostani bankkártyám.
Köszi a választ.
Főleg, hogy a meghívásos bonuszt csak akkor kapod meg, ha a meghívottad teljesíti ezeket a feltételeket:
Sign up with the unique referral link you provided;
Verify their identity;
Add money to their Revolut account with a card or bank transfer (transfers between Revolut accounts are excluded);
Order a physical Revolut card;
Make 3 legitimate purchases with their Revolut card (virtual, disposable, physical, Apple/Google Pay) - check the minimum amount here. Card transactions to payment and currency exchange service providers, gambling, gift card purchases, and money transfers are not valid.
Magyarul használja. Utána pedig nyilván a kipróbálás után sokan rájönnek, hogy jó a revolut sok dologra és maradnak.
Ezt magyarul is légyszives.
Köszönöm
8/8
Majd én tudom mit csinálok jó?
A többieknek köszönöm a választ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!