Havi 40 ezret kérnék anyámék ez szerintetek reális osszeg?
21 vagyok otthon lakom mellete dolgozom.
Igazából csak alszok meg fürdök otthon eddig havi 30-at kértek mostmár 40-et.
Ti ezt reális összegnek látjátok?
Fsznk lett lepontozva a 8?
Teljesen korrekt választ írt.
Hat 40k elég olcsó, szerinted mennyi lenne az albérlet helyette?
Bar elég gáz amúgy h kérnek egyáltalán bármit is, de az a te döntésed h maradsz ott vagy elhúzol máshova.
Én hasonló helyzetben a fizetésem 1/4-ét adtam a szüleimnek, míg otthon laktam.
Nem éreztem a problémát ezzel kapcsolatban.
Senkit nem érdekelt, hogy otthon ettem, vagy sem. A lehetőség adva volt, azt magánügyként kezelték, ha nem éltem a lehetőséggel. Nem volt költségcsökkentő szerepe. :)
Azt azert nehez elkepzelni hogy soha semmibol nem eszel amit anyad foz vagy vesz. Legyen az kenyer, szalami, rantott hus..
Ha nem tetszik, koltozz el es akkor rajossz mennyibe kerul egy haztartast fenntartani.
En onkent adok anyamnak 100at es fizetem a telefonjat (mert az en telekomos elfizetesemhez van kotve). Ezzel egyutt en fizetem a tvt amit nez es a wifit amit hasznal. Nem sajnalom tole. Erejen felul mindent megtett ertem amikor ketten maradtunk es en gimibe jartam es nem tudtam dolgozni. Ha kellett kolcsonkert, ha kellett ket helyen dolgozott. Ha majd elkoltozom akkor is segiteni fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!