Vissza tudnak élni csak a pin kódommal a bankkártyám nélkül?
Ez nekem egyből feltűnt.... Kérdeztem is tőle hogy jó lesz ez így mert én már egyszer beírtam a számot és ha mondjuk a készülék megjegyzi az nekem nem biztos hogy a legjobb...
Erre mondott valami indokot ami utólag annyi mintha semmit nem mondott volna mert azt mondta hogy hát mutatta is nekem hogy akkor írta ki a gép hogy kéri a pin kódot.....
Ha viszont akkor kérte a pin kódot akkor előtte én azt valahova beírtam a gépbe.....
Ami feltehetőleg valahol benne van a gépben...
Egy haverom mesélte, pár napja volt online akart vásárolni,megadta a kártya számát, biztonsági kódot.
És abban a pillanatban már,le is emelték a számlájáról a 800.000 forintot.
Úgyhogy most rohangálhatott be a bankba
Négyesnek
A történet eleje velem is megtörtént másolni akartam interneten...
Ugye ahhoz hogy a tranzakció megtörténhessen be kell írni a három számjegyű biztonsági kódot..
Én be is írtam....
Aztán valahogy a sztori mégsem folytatódott valami technikai okból....
Aztán persze aggódtam de azóta még szerencsére nem tapasztaltam lehúzást A számlámról de ez volt már két hónapja biztos vagy 3
Nem másolni akartam hanem vásárolni
Mikrofonról mondom és sajnos nem ellenőriztem hogy mi megy el
Persze azért aggódtam egy csomót így is.....
Aztán ahogy telt az idő és semmi lehúzás egyre jobban kezdtem megnyugodni
Itt van ez a mai akció ez is azért aggasztó... Mondjuk pont nem hiányozna az ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!