Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vissza tudnak élni csak a pin...

Vissza tudnak élni csak a pin kódommal a bankkártyám nélkül?

Figyelt kérdés
Ma hozott nekem egy futár küldeményt, bankkártyával fizettem, És miután odaadta a kütyüt hogy írjam be a pin kódomat, beírtam benyomtam a zöldet.... Aztán utána megint beíratta.... Merthogy most kell vagy az előbb nem volt jó vagy nem tudom én....
2023. nov. 17. 13:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2023. nov. 17. 13:02
 2/10 A kérdező kommentje:

Ez nekem egyből feltűnt.... Kérdeztem is tőle hogy jó lesz ez így mert én már egyszer beírtam a számot és ha mondjuk a készülék megjegyzi az nekem nem biztos hogy a legjobb...

Erre mondott valami indokot ami utólag annyi mintha semmit nem mondott volna mert azt mondta hogy hát mutatta is nekem hogy akkor írta ki a gép hogy kéri a pin kódot.....

Ha viszont akkor kérte a pin kódot akkor előtte én azt valahova beírtam a gépbe.....

Ami feltehetőleg valahol benne van a gépben...

2023. nov. 17. 13:03
 3/10 A kérdező kommentje:
Mert ha mondjuk a kártya nélkül nem tudnak visszaélni a pin kódom mal, akkor kevésbé aggódom....
2023. nov. 17. 13:04
 4/10 anonim ***** válasza:

Egy haverom mesélte, pár napja volt online akart vásárolni,megadta a kártya számát, biztonsági kódot.

És abban a pillanatban már,le is emelték a számlájáról a 800.000 forintot.

Úgyhogy most rohangálhatott be a bankba

2023. nov. 17. 13:18
 5/10 A kérdező kommentje:

Négyesnek

A történet eleje velem is megtörtént másolni akartam interneten...

Ugye ahhoz hogy a tranzakció megtörténhessen be kell írni a három számjegyű biztonsági kódot..

Én be is írtam....

Aztán valahogy a sztori mégsem folytatódott valami technikai okból....

Aztán persze aggódtam de azóta még szerencsére nem tapasztaltam lehúzást A számlámról de ez volt már két hónapja biztos vagy 3

2023. nov. 17. 13:44
 6/10 A kérdező kommentje:

Nem másolni akartam hanem vásárolni

Mikrofonról mondom és sajnos nem ellenőriztem hogy mi megy el

2023. nov. 17. 13:45
 7/10 A kérdező kommentje:
És vissza tudta szerezni a pénzét?
2023. nov. 17. 13:45
 8/10 A kérdező kommentje:

Persze azért aggódtam egy csomót így is.....

Aztán ahogy telt az idő és semmi lehúzás egyre jobban kezdtem megnyugodni

Itt van ez a mai akció ez is azért aggasztó... Mondjuk pont nem hiányozna az ilyen

2023. nov. 17. 13:51
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
NEM tudnak vele visszaélni.
2023. nov. 17. 14:01
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2023. nov. 17. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!