Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Grafikusok is vagy csak hozzá...

Grafikusok is vagy csak hozzá nem értők hiszik hogy AI leváltja grafikusokat?

Figyelt kérdés

2023. nov. 15. 12:29
 1/5 anonim ***** válasza:
23%
A selejtjét le fogja váltani az AI.
2023. nov. 15. 12:31
 2/5 anonim ***** válasza:
90%

Hát őszintén, én az utolsó hónapokban sokat dolgotam az AI grafikával, de azt kihozni belőle, amit elképzelsz nagyon nehéz.

Simán volt, hogy órákig szórakoztam vele, hogy értelmes eredményt mutasson, de siralmas volt.

Nagyon profivá kel válni az AI kezelésében előbb. Ez pedig lehetőség egy új munkakörre.

De pont emiatt úgy érzem, hogy a stock fotók könnyen lecserélhetőek AI grafikával, de a specifikus igények nem.

2023. nov. 15. 13:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az AI nem váltja le a grafikusokat, ez csak egy plusz eszköz, amit használni lehet a munkánk során. Egy program, amit valakinek használnia, hozzáértõen üzemeltetnie kell, hogy élvezhetõ végeredménye legyen. Ez a valaki a grafikus. Az AI önmagában semmi, csak egy szoftver. Nem gondolkodik, nincsenek ötletei, nem kreatív, amit beletápláltak, beleprogramoztak, abból hoz össze valamit emberi közremüködés segítségével.
2023. nov. 15. 13:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Amit elképzelsz az agyadban azt sokkal egyszerűbb megvalósítani konkrét eszközök felhasználásával, mint minden egyes részletét leírni szövegesen... mire használható eredményt kapsz AI használatával eddig egy rutinosabb grafikus 10-szer megcsinálja amit akar.

Viszont az tény hogy skiccek (pl: prezentációhoz...) gyártásához ahol nem egy mélyen specifikált dolgot kell létrehozni ahhoz tökéletes képeket gyárt, viszont ahhoz az ember most sem alkalmaz grafikust.

2023. nov. 15. 13:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A "tervezz egy logót a vállalkozásoknak" munkákat elviszi sztem.

A "manipuláld meg a családi fotót kérlek úgy, hogy a nagybacsinak ne látszódjon a fülszőre" kérdéseket pedig nagyon remélem, hogy kiáltja az AI.

A valóban kreatív feladatokkal önmaga nem tud mit kezdeni.

Ha az a kérdés, hogy az AI az új photoshop? Akkor lehet, hogy igen a válasz.

De ember mindenképpen kell hozzá.

2023. nov. 15. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!