Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Grafikusok, rajzosok! Milyen...

Grafikusok, rajzosok! Milyen költségtervet adnátok meg az alábbi esetben?

Figyelt kérdés

Meghívást kaptam egy pályázatra.

Többek között egy világszervezet oldalára kellene 9 temakörön belül, egyesével 6-8 illusztrációt készíteni, illetve egységesíteni a beérkezett anyagokat. A nemzetközi egyesület magyar tagszervezete hirdette meg a dolgot, aki elnyeri, azé a lehetőség elkészíteni ezeket.

Egy portfóliót kérnek a jelentkezésben, illetve költségtervet is csatolni kell. Az említett rajzok, és digitális fotómanipulációk, szerkesztések lennenek a feladataim, egy koordinátorral együttműködve, amennyiben engem választanak, de pontosabbat egyelőre nem tudok. Nem tudom a rajzok csak digitálisan, vagy papír alapon is kellenek e, esetleg nyomtatva, mekkoraban, mennyire lesz összetett és bonyolult.. Nem igazán tudom, így milyen költségtervet tudnék adni. Alá és fölé árazni se lenne jó, nyilvánvaló okokból. Ti mit gondoltok? Még hozzávetőlegesen sincs ötletem.

2020. nov. 5. 23:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Én biztos megkérdezném a specifikációkat, ha nincsenek benne a kiírásban...
2020. nov. 6. 07:08
 2/3 A kérdező kommentje:

Rákérdeztem pár dologra. Digitálisan lenne szükség a grafikákra, a technika nem megszabott, de valósághű ábrázolást várnak el. Fotók alapján készült szemléltető rajzok lesznek.

9 témakörben 6-8 rajz, de a téma fontossága miatt valószínűleg sok időt és egyeztetést igényel majd a dolog, esetleg utazni is kell majd miatta.

Még így is elég tág a dolog. De talán ebből már ki lehet indulni.

Esetleg egy tól-(ig?) összeget lehetne írni. Valami ötlet? :)

2020. nov. 6. 23:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Te tudod, hogy mennyibe kerül az időd.

Azt is meg tudod saccolni, hogy a munka mennyit emészt fel.

Innen már csak egy szorzás

2020. nov. 7. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!